Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Set toaleta cu perie wc si suport pentru hartie igienica

0 stars: 0.00 din 0 pareri

101 lei Lei
Brand
EPUIZAT-TE280834
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Set toaleta cu perie wc si suport pentru hartie igienica este un set de toaleta fabricat din otel inoxidabil, cu manerul periei de wc din otel inoxidabil, capul de perie de culoare alba si cu suport pentru role de hartie igienica.Se livreaza in cutie de carton color, produsul putand fi oferit cadou.
Dimensiuni aproximative 15,7 x 78,5 x 29 cm.
Cap de perie aproximativ 8 cm, H perie aprox 10 cm, filet cca 10 mm.

Suport de tip 2-in-1: perie de toaleta stabila si suport pentru rola de hartie - suport deschis pentru scoatere usoara a periei de toaleta, forma ingusta, care economiseste spatiu.
Suport de hartie cu capac - poate fi utilizat chiar si in spatii mici, nu este necesara montarea pe perete, asezare si stabilitate de sine statatoare.
Fabricat din otel inoxidabil lucios, culoare: argintiu.
Ideal pentru baie si toaleta pentru oaspeti - poate fi usor combinat cu alte articole de baie.
Dimensiuni: aprox. 15,7 x 78,5 x 29 cm, cap perie: aprox 8 cm, inaltime aproximativ 10 cm, fir aprox 10 mm.
Un ajutor indispensabil in fiecare baie: setul clasic de toaleta, combina, cu indemanare, forme curbe si drepte. Datorita formei sale subtiri si a combinatiei de perie de toaleta si suport de hartie igienica intr-un singur accesoriu, acesta poate fi amplasat la indemana in baie sau toaleta de oaspeti chiar si atunci cand exista putin spatiu si nu necesita montare pe perete - nu exista gauri in perete, nu exista foraj.
Suportul robust din otel inoxidabil contine un suport pentru perie din plastic alb , care este deschis in partea de sus, pentru a scoate usor peria de toaleta. Capul de perie inlocuibil ( fara perie de rezerva) este alb cu un diametru de aproximativ 8 cm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura