Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Perie pentru curatare rosturi faianta, spatii inguste

0 stars: 0.00 din 0 pareri

19 lei Lei
Brand
ZME2703
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Perie pentru curatare rosturi faianta, spatii inguste este o perie de curatare a rosturilor faiantei sau gresiei.
Aceasta perie este specil conceputa pentru curatarea spatiilor de imbinare.
Este ideala pentru curatarea imbinarilor de gresie, crapaturi si ferestre!
- Maner ergonomic.
- Compozitie: Fibre din nailon din plastic, rezistente.
- Dimensiuni: 28x3,5x2,5cm

Cu peria pentru curatarea rosturilor de faianta si a spatiilor inguste, veti putea curata cu usurinta si eficienta rosturile dintre placile de faianta sau gresie. Aceasta perie special conceputa pentru curatarea spatiilor de imbinare este un instrument indispensabil in procesul de intretinere si igienizare a suprafetelor de pardoseala si pereti.

Peria este ideala pentru curatarea precisa a rosturilor de gresie, eliminarea murdariei si a reziduurilor acumulate in timp. Indiferent daca este vorba de rosturi inguste sau de fisuri si crapaturi, aceasta perie va face fata cu brio fiecarei situatii.

Cu un maner ergonomic, peria asigura o prindere confortabila si o manevrare usoara, fara a obosi mainile in timpul utilizarii. Fibrele din nailon din plastic sunt rezistente si durabile, asigurand o performanta de lunga durata.

Dimensiunile compacte ale periei (28x3,5x2,5 cm) o fac usor de manevrat si potrivita pentru accesul in spatii inguste si greu accesibile. Indiferent daca este vorba de rosturile din baie, bucatarie sau orice alta zona, peria pentru curatarea rosturilor faiantei si a spatiilor inguste este instrumentul perfect pentru a obtine o curatenie impecabila.

Adaugati aceasta perie de curatare practica si eficienta la trusa dvs. de ustensile de curatare si bucurati-va de rezultate excelente in curatarea rosturilor de faianta sau gresie. Simplu de utilizat si cu rezultate vizibile, aceasta perie va va ajuta sa mentineti aspectul impecabil al suprafetelor dvs. de pardoseala si pereti.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura