Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Organizator cosmetice-machiaj Prestige-fuchsia

0 stars: 0.00 din 0 pareri

15 lei Lei
Brand
BEAC20358
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Organizator cosmetice-machiaj Prestige-fuchsia, cu perete despartitor amovibil. Cutia din plastic are dimensiuni mici si poate fi folosita atat pentru pastrarea cosmeticelor si articolelor de machiaj dar si pentru depozitarea obiectelor mici din casa. Organizatorul din plastic poate fi folosit in orice camera din casa dvs.

Dimensiuni : lungime 23 cm x latime 16 cm x inaltime 8 cm
Material : plastic.
Organizator cosmetice-machiaj Prestige - fuchsia

Organizatorul pentru cosmetice si machiaj Prestige in nuanta vibranta de fuchsia este solutia ideala pentru a pastra ordinea si a economisi spatiu in orice camera din casa dumneavoastra. Cu un design compact si functional, acest organizator este perfect pentru depozitarea produselor cosmetice, articolelor de machiaj si a altor obiecte mici.

Caracteristici principale:

Design versatil: Cutia este prevazuta cu un perete despartitor amovibil, care poate fi ajustat pentru a crea compartimente personalizate, in functie de necesitatile dumneavoastra de organizare.
Dimensiuni compacte: Cu dimensiunile de 23 cm lungime, 16 cm latime si 8 cm inaltime, organizatorul este ideal pentru spatii mici, fiind usor de integrat in orice camera din casa dumneavoastra.
Material durabil: Fabricat din plastic de inalta calitate, organizatorul este rezistent si usor de intretinut, asigurand o utilizare indelungata.

Dimensiuni:

Lungime: 23 cm
Latime: 16 cm
Inaltime: 8 cm
Material:Plastic

Avantaje:

Organizare eficienta: Peretele despartitor amovibil permite crearea de compartimente personalizate pentru o organizare clara si eficienta a produselor cosmetice si a articolelor de machiaj.
Usor de intretinut: Plasticul de calitate superioara este usor de curatat cu apa si detergent, mentinand organizatorul mereu igienic si atractiv.
Versatilitate: Poate fi utilizat pentru depozitarea diverselor obiecte mici din casa, cum ar fi chei, brelocuri, baterii, accesorii de birou, fiind astfel util in orice camera.
Design atractiv: Culoarea fuchsia adauga un strop de culoare si vitalitate in spatiul dumneavoastra, fiind atat practic, cat si estetic placut.

Recomandari de utilizare:

Baie: Utilizati organizatorul pentru a pastra articolele de machiaj, produsele cosmetice, perii, piepteni si alte accesorii de ingrijire personala.
Dormitor: Depozitati bijuterii, accesorii si alte obiecte mici pentru a mentine ordinea pe masa de toaleta sau pe noptiera.
Bucatarie: Utilizati pentru a organiza plicurile de condimente, pliculetele de ceai sau alte mici obiecte de bucatarie.
Birou: Pastrati agrafele de birou, pixurile, notitele si alte accesorii de birou intr-un mod ordonat si accesibil.

Instructiuni de intretinere:

Curatati organizatorul cu apa calda si detergent bland pentru a indeparta murdaria si reziduurile.
Uscati bine organizatorul inainte de a-l folosi din nou pentru a preveni acumularea umezelii si formarea mucegaiului.
Cu organizatorul pentru cosmetice si machiaj Prestige - fuchsia, veti aduce ordine si stil in orice camera din casa dumneavoastra, asigurandu-va ca toate obiectele mici sunt la locul lor si usor accesibile. Aceasta este solutia perfecta pentru a pastra produsele cosmetice si alte articole esentiale mereu la indemana si bine organizate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura