Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Organizator masina de spalat, cos

0 stars: 0.00 din 0 pareri

60 lei Lei
Brand
6512518
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Organizator masina de spalat, tip cos este un organizator pentru detergenti, ce se lipeste cu ajutorul carligului pe partea laterala a masinii de spalat.
Veti avea astfel un spatiu suplimentar in baie, pentru ca detergentul, balsamul sa le puteti pune in acest suport.
De asemenea, poate fi folosit ca si un mic cos pentru rufe murdare, dar usoare, precum, lenjerie intima, sosete.
Rabatati-l, atunci cand nu il folositi, pentru a economisi spatiu.
Material: plastic, culoare gri.
Dimensiuni: inaltime 46 cm x lungime 28 cm x latime 17 cm.

Organizatorul pentru masina de spalat, tip cos, este un accesoriu practic si functional pentru a va ajuta sa va pastrati produsele de curatat si alte obiecte necesare in timpul procesului de spalare a rufelor. Acesta se prinde cu usurinta pe partea laterala a masinii de spalat, datorita carligului integrat.

Cu ajutorul acestui organizator, veti beneficia de spatiu suplimentar in baie sau in zona de spalare, pentru a depozita detergentul, balsamul si alte produse asemanatoare. Acest lucru va va permite sa aveti toate aceste articole la indemana si bine organizate, fara a fi nevoie sa le cautati prin dulapuri sau sertare.

Pe langa utilizarea sa ca suport pentru detergent si alte produse, acest organizator poate fi folosit si ca un mic cos pentru rufe murdare, dar usoare, cum ar fi lenjeria intima sau sosetele. Astfel, veti putea separa si organiza hainele murdare intr-un mod mai practic si igienic.

Un avantaj suplimentar al acestui organizator este faptul ca poate fi rabatat atunci cand nu este folosit, economisind astfel spatiu in baie sau in zona de spalare. Astfel, veti putea sa va pastrati ordinea si sa gestionati eficient spatiul disponibil.

Organizatorul pentru masina de spalat este fabricat din plastic rezistent, avand o culoare gri eleganta, care se va potrivi cu usurinta in orice stil de amenajare a baii sau a zonei de spalare a hainelor.

Dimensiunile acestuia sunt inaltimea de 46 cm, lungimea de 28 cm si latimea de 17 cm, oferind suficient spatiu pentru a va organiza produsele de curatat si alte obiecte necesare in timpul spalarii rufelor.

Cu acest organizator pentru masina de spalat, veti avea la indemana o solutie practica si eficienta pentru a va organiza produsele de curatat si pentru a economisi spatiu in baie sau in zona de spalare a hainelor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura