Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Organizator cosmetice-machiaj Prestige-transparent

0 stars: 0.00 din 0 pareri

15 lei Lei
Brand
BEAC20300
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Cutie practica pentru pastrarea articolelor de machiaj sau a altor produse cosmetice. Organizatorul are un perete despartitor ce poate fi mutat in interiorul cutiei.
Cutia poate fi folosita si in bucatarie pentru depozitarea condimentelor la plic sau pentru depozitarea micilor obiecte din casa (chei, brelocuri, baterii etc.).
Dimensiuni : lungime 23 cm x latime 16 cm x inaltime 8 cm
Material : plastic
Cutie practica pentru pastrarea articolelor de machiaj sau a altor produse cosmetice

Aceasta cutie practica este solutia ideala pentru organizarea si pastrarea articolelor de machiaj, produselor cosmetice si a altor obiecte mici din casa. Cu un design versatil si functional, cutia se adapteaza nevoilor dumneavoastra de organizare, fie ca este vorba de baie, bucatarie sau alte zone ale locuintei.

Caracteristici principale:

Organizare eficienta: Cutia dispune de un perete despartitor mobil care poate fi ajustat in interior pentru a crea compartimente personalizate, adaptandu-se la dimensiunea si numarul obiectelor depozitate.
Versatilitate: Pe langa utilizarea pentru articole de machiaj si produse cosmetice, cutia este ideala pentru depozitarea condimentelor la plic in bucatarie sau pentru organizarea micilor obiecte din casa, cum ar fi chei, brelocuri, baterii, accesorii si multe altele.
Material durabil: Fabricata din plastic de inalta calitate, cutia este rezistenta si usor de curatat, asigurand o utilizare indelungata si fara batai de cap.

Dimensiuni:

Lungime: 23 cm
Latime: 16 cm
Inaltime: 8 cm

Avantaje:

Adaptabilitate: Peretele despartitor mobil permite ajustarea compartimentelor in functie de necesitati, oferind flexibilitate maxima in organizare.
Usor de intretinut: Materialul plastic permite curatarea rapida si usoara a cutiei, mentinand-o mereu igienica si ordonata.
Utilizare multifunctionala: Cutia poate fi folosita in diverse spatii din locuinta, de la baie la bucatarie si birou, oferind solutii de depozitare practice si eficiente.
Design compact: Dimensiunile compacte fac ca aceasta cutie sa fie usor de integrat in orice spatiu, economisind loc si pastrand lucrurile organizate.

Recomandari de utilizare:

Baie: Utilizati cutia pentru a organiza articolele de machiaj, perii, piepteni, produse cosmetice si accesorii de ingrijire personala.
Bucatarie: Depozitati plicurile de condimente, pliculetele de ceai, plicurile de zahar sau alte mici obiecte de bucatarie pentru a mentine ordinea pe blatul de lucru.
Casa: Folositi cutia pentru a pastra cheile, brelocurile, bateriile, agrafele de birou si alte mici obiecte, mentinand astfel spatiile de depozitare bine organizate.

Instructiuni de intretinere:

Curatati cutia cu apa calda si detergent bland pentru a indeparta murdaria si reziduurile.
Uscati bine cutia inainte de a o folosi din nou pentru a preveni acumularea umezelii si formarea mucegaiului.
Cu aceasta cutie practica pentru pastrarea articolelor de machiaj si a altor produse cosmetice, veti aduce ordine si organizare in orice spatiu din locuinta, asigurandu-va ca toate obiectele mici sunt la locul lor si usor accesibile.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura