Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Foaie antiaderenta pentru copt 40 x 50 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

24 lei Lei
Brand
ZKB53701
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Foaie Antiaderenta pentru Copt 40 x 50 cm - Solutia Ideala pentru Copt si Gatit fara Efort

Revolutionati modul in care gatiti si coaceti cu aceasta foaie antiaderenta pentru copt de 40 x 50 cm. Perfecta pentru utilizare in tava, tigaie sau pe sina cuptorului, aceasta foaie de copt reutilizabila ofera proprietati antiaderente superioare, eliminand necesitatea utilizarii hartiei de copt traditionale.

Caracteristici:

Proprietati antiaderente: Permite coacerea si prajirea alimentelor fara a se lipi, asigurand o gatire uniforma si usoara.
Material de inalta calitate: Fabricata din fibra de sticla, foaia este durabila si rezistenta la temperaturi ridicate.
Versatilitate: Poate fi utilizata pentru copt in tava, prajit in tigaie sau direct pe sina cuptorului, oferind flexibilitate in gatit.
Reutilizabila: Poate fi folosita de multiple ori, economisind bani si reducand deseurile generate de hartia de copt de unica folosinta.

Dimensiuni:

Lungime: 50 cm
Latime: 40 cm
Grosime: 0,1 cm
Material: Fibra de sticla

Beneficii:

Gatit fara efort: Proprietatile antiaderente elimina necesitatea ungerii tavilor, simplificand curatarea si mentinand alimentele intacte.
Durabilitate: Materialul din fibra de sticla asigura o utilizare indelungata si rezistenta la temperaturi ridicate, pana la 260 C.
Economie si ecologie: Reutilizarea foii de copt reduce costurile si contribuie la protectia mediului prin diminuarea deseurilor.
Flexibilitate in gatit: Ideala pentru diverse metode de gatit, inclusiv coacerea prajiturilor, prajirea legumelor sau gratarea carnii.

Cum sa utilizati:

Plasati foaia: Asezati foaia antiaderenta pe tava de copt, in tigaie sau direct pe sina cuptorului.
Gatiti alimentele: Asezati alimentele pe foaie si gatiti conform retetei dvs., bucurandu-va de o gatire uniforma si fara lipire.
Curatare si depozitare: Dupa utilizare, spalati foaia cu apa calda si detergent, apoi uscati-o si depozitati-o pentru utilizarea ulterioara.

Specificatii:

Material: Fibra de sticla
Dimensiuni: 50 cm x 40 cm x 0,1 cm
Transformati modul in care gatiti cu aceasta foaie antiaderenta pentru copt. Practica, durabila si ecologica, este solutia ideala pentru coacerea si prajirea perfecta a alimentelor, fara batai de cap.

Foaia pentru copt poate fi folosita pentrtu copt in tava, prajit la tigaie sau pe sina cuptorului avand proprietati antiaderente. Foaia de copt este refolosibila.
Inlocuieste clasica hartie de copt, cu aceasta foaie de copt antiaderenta revolutionara!
Fabricata din fibra de sticla va va permite sa prajiti sau sa puneti pe gratar, cu usurinta, pe o tava de copt sau la cuptor. Depinde de tine sa-ti definesti zona de lucru!

- Reutilizabila

Dimensiuni : lungime 50 cm x latime 40 cm x grosime 0,1 cm
Material : fibra de sticla.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura