Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Forma metalica de copt diametru 26 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

43 lei Lei
Brand
TE116693
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Forma metalica de copt diametru 26 cm este o forma rotunda, cu arc/clema, cu acoperire antiaderenta - reduce lipirea, indepartarea usoara a tortului din forma, conducere optima a caldurii, rezultate bune la coacere.
Cu baza plana, detasabila si maneta de prindere laterala, pentru indepartarea usoara a tortului.
Fabricat din tabla de otel - asigura o rumenire uniforma, rezistenta la caldura pana la max.260 C, culoare: negru, usor de curatat.
Cu dimensiuni standard clasice: faciliteaza coacerea, dupa o reteta incercata si testata si un amestec de copt - dimensiune ideala pentru tort,etc.
Dimensiuni: aproximativ 26 cm, inaltime aproximativ 6,5 cm.

Ajutorul ideal pentru coacere pentru orice ocazie: forma neagra, cu arc/clema impresioneaza prin functii excelente si un aspect clasic.
Foaia de otel asigura o rumenire uniforma a continutului, iar acoperirea sa practica antiaderenta permite rezultate bune de coacere si indepartarea usoara din matrita. Este ideal pentru diferite tipuri de tort, cum ar fi baze pentru prajituri, prajituri cu fructe sau torturi.
Forma rotunda consta dintr-un inel flexibil si o baza plana detasabila. Deschizand maneta de prindere, pur si simplu ridicati inelul de pe produsele coapte si de pe baza.
Deci nu trebuie sa intoarceti tortul, acesta ramane intact si apetisant.
Curatarea se face, de asemenea, rapid.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura