Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Forma copt, rotunda, antiaderenta, cu clema si capac

0 stars: 0.00 din 0 pareri

57 lei Lei
Brand
EPUIZAT-TE253818
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Forma copt, rotunda, antiaderenta, cu clema si capac este o forma rotunda cu clema, cu capac de transport asortat - ideala pentru prajituri si baze pentru prajituri, versatila pentru depozitare si servire.
Include un capac transparent cu un maner, la indemana - protectie optima a produselor coapte, evitandu-se uscarea si protectia contra insectelor.
Matrita din tabla neagra cu acoperire antiaderenta, capac din plastic transparent si cu maner albastru, usor de curatat.
Potrivit pentru suveniruri delicioase, pentru petreceri in gradina, gratare, evenimente scolare, picnicuri, pentru birou sau pentru placere acasa - poate fi servit direct din forma.
Dimensiuni: aproximativ 26 cm, inaltime aproximativ 7 cm, greutate: aproximativ 465 g, rezistenta maxima la caldura: 260 C
Coaceti - scoateti - serviti: aceasta tava rotunda, cu forma de arc, cu capac de transport face posibil acest lucru.
Forma acoperire antiaderenta cu un diametru de aproximativ 26 cm si o inaltime de aproximativ 7 cm este ideala pentru prajituri si baze pentru prajituri. Punctul culminant: cu capacul potrivit, este ideal si pentru transportul alimentelor - acasa sau in deplasare. Delicatese de casa pot fi luate cu usurinta cu ajutorul manerului la indemana de pe capac, astfel incat totul sa ramana bine protejat. Capacul transparent ofera o perspectiva asupra a ceea ce si cat este in forma de tort, in orice moment. Acest lucru face ca recipientul pentru tort sa fie un oaspete binevenit la petreceri in gradina, gratare, evenimente scolare, picnicuri, pentru ture de ziua de nastere la birou etc. Curatarea ulterioara a formei rotunde cu mana este rapida si usoara datorita stratului antiaderent.
Material: tabla si plastic.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura