Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Scafa otel inox pentru bucatarie, 24.5x10x5cm, Happymax

0 stars: 0.00 din 0 pareri

19 lei Lei
Brand
SEBQ01040974646
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Scafa otel inox pentru bucatarie, 24.5x10x5cm, Happymax

Scafa din otel inoxidabil oferita de Happymax este un ustensila esentiala in orice bucatarie moderna, perfecta pentru a masura si a transfera ingrediente uscate sau umede cu precizie. Fabricata din otel inoxidabil de inalta calitate, aceasta promite durabilitate si usurinta in intretinere, fiind si usor de curatat. Cu dimensiuni generoase de 24.5x10x5 cm, aceasta lopata este ideala pentru a manevra cantitati mari de alimente, fara a compromite igiena sau eficienta.

Aceasta ustensila de bucatarie este ideala nu doar pentru masurarea si transferul ingredientelor in timpul gatitului, dar si pentru transferul ingredientelor vrac in pungi sau recipiente oferind un ajutor de nadejde in orice situatie culinara. De la boabe de cafea la faina, zahar, sau chiar pentru portionarea pastelor, aceasta scafa robusta, cu maner ergonomic, asigura o manipulare sigura si confortabila.

Specificatii si atentionari:

Material: Otel inoxidabil
Dimensiuni: 24.5x10x5 cm

Atentie: Desi este fabricata pentru a rezista, este important sa evitati folosirea in conditii de temperaturi extreme si sa nu o utilizati pe surse de caldura directa. Este de asemenea recomandat sa nu utilizati detergenti abrazivi pentru curatare si sa o spalati manual pentru a-i prelungi durata de viata.

Cu aceasta scafa inoxidabila de la Happymax, veti avea controlul si eficienta de partea dumneavoastra in orice proces de gatit sau servire.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura