Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Set 4 furculite pentru cartofi fierti, inox, 14 cm, Happymax

0 stars: 0.00 din 0 pareri

38 lei Lei
Brand
5019945
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Set 4 furculite pentru cartofi fierti, inox, 14 cm, Happymax

Set 4 furculite pentru cartofi, din otel inoxidabil, argintiu, care pot fi utilizate ca instrument auxiliar pentru decojirea cartofilor in bucatarie, pentru a satisface nevoile dumneavoastra zilnice.
Material: aceasta furculita pentru cartofi este realizata din otel inoxidabil 430, care este robust si durabil, nu se oxideaza usor, rezistent la coroziune, rezistent la temperaturi inalte, nu contine componente chimice si poate fi in contact direct cu alimentele.
Design unic: aceasta furculita pentru fructe este echipata cu 3 ace din otel inoxidabil, care fixeaza mai bine legumele si fructele, cum ar fi cartofii, porumbul, merele, etc., datorita stabilitatii triunghiulare, facand procesul de decojire mai convenabil si mai rapid.
Usor de curatat: aceasta furculita pentru cartofi are o suprafata neteda si este usor de curatat. Poate fi introdusa si in masina de spalat vase, ceea ce va economiseste timp si o face convenabila si rapida.
Domeniu larg de aplicare: aceasta furculita din otel inoxidabil poate fi folosita pentru alimente cu textura solida, cum ar fi mere, cartofi, mamaliga, etc. Este potrivita pentru gratare la petreceri, picnicuri in camping si diverse scene de cina in timpul sarbatorilor.
Cu 3 dinti subtiri, pentru o prindere sigura.
Rezistent la masina de spalat vase.

Niciodata nu va veti mai arde degetele in timpul decojirii cartofilor copti - cu aceste ustensile practice de bucatarie nu este nicio problema.

Prin cei trei dinti asezati in triunghi, veti putea tine cartoful fierbinte perfect in mana, fara ca acesta sa se sfarame. Astfel, chiar si copiilor le va face placere sa cojeasca cartofii, iar datorita setului de 4 bucati, puteti pregati cartofii pentru cina impreuna, fara a va arde degetele. Set de 4 bucati la pret avantajos.

Detalii produs:

Lungime: 14,00 cm
Culoare: metalic
Caracteristici material: potrivit pentru masina de spalat vase
Tip de metal: Otel inoxidabil
Trimite mesaj
Din Gura in Gura