Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Cana inox aurie, Moscow, cocktail, 500 ml, Happymax

0 stars: 0.00 din 0 pareri

40 lei Lei
Brand
FO30941
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Cana inox aurie, model Moscow, cocktail, 500 ml, Happymax
Descopera cana inox aurie cu aspect cuprat, model Moscow, de la Happymax, un accesoriu de nelipsit pentru servirea cocktailurilor tale preferate.
Confectionata din inox de inalta calitate, aceasta cana se distinge prin designul sau elegant si finisajele deosebite, aducand o nota de lux si rafinament la orice eveniment sau moment special.
Cu o capacitate generoasa de 500 ml, cana este perfecta pentru a savura bauturile tale racoritoare sau cocktailurile preferate in stil.

Produsul este rezistent si durabil, garantand o utilizare indelungata si satisfactie la fiecare utilizare. Aspectul sau auriu si finisajul tip cupru ii confera un aer vintage si sofisticat, fiind in acelasi timp modern si actual.
Indiferent daca organizezi un eveniment special, o petrecere sau pur si simplu vrei sa te bucuri de o bautura racoritoare la finalul zilei, cana inox aurie de la Happymax este alegerea ideala.

Specificatii:

Dimensiuni: 9 cm, inaltime 10 cm
Material: Inox cu aspect auriu, finisaj tip cupru
Capacitate: 500 ml
Culoare: Auriu
Aceasta cana nu este doar pentru bauturi, ci poate fi chiar partenerul tau de incredere in zilele ploioase - e ca un umbrela, dar pentru suflet! Si nu uita, chiar daca arata ca o comoara, nu e nevoie sa o ascunzi - las-o la vedere pentru a aduce un strop de stralucire in casa ta.
Un mic sfat practic? Nu o lasa la indemana prietenilor prea entuziasti, s-ar putea sa nu o mai vezi vreodata!

Reteta pentru cocktail Moscow Mule:
Ingrediente (1 portie)
45 ml vodca;
15 ml suc de lamaie;
cuburi de gheata;
120 ml bere cu ghimbir;
1 felie de lime pentru decor.
Mod de preparare: toarna vodca si zeama de lamaie intr-o cana, apoi toarna peste ele berea de ghimbir si cuburile de gheata (acestea pot fi puse ca atare sau zdrobite). Amesteca bine ingredientele, apoi pune o felie de lime in acest cocktail delicios, pentru decor si gust.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura