Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Suport metalic extensibil pentru pantofi - Stilito

0 stars: 0.00 din 0 pareri

94 lei Lei
Brand
CIRAN3634
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Suportul pentru pantofi extensibil are 2 niveluri pentru depozitare si poate pastra in total 12 perechi de pantofi. Mai multe suporturi se pot suprapoza.

Dimensiuni : lungime variabila 62 cm - 117 cm x adancime 23 cm x 35 cm
Material : metal lacuit epoxidic
Culoare : gri

Suport pentru pantofi pe 2 niveluri, care se extinde pentru a stoca pana la 12 perechi de pantofi si cizme scurte, unitate de depozitare ideala pentru holuri, dulapuri, toalete si multe altele.
Usor de asamblat: poate fi asamblat in cateva minute, cu instructiuni complete incluse, acest suport pentru pantofi poate fi demontat pentru depozitare atunci cand nu este utilizat, pentru a economisi spatiu.

PUTERNIC SI DURABIL: Suportul metalic pentru pantofi este fabricat din otel acoperit cu pulbere, pentru o durabilitate excelenta, va rezista utilizarii zilnice, fara a se ciobi sau deteriora.
Convenabil: suport pentru pantofi pe 2 niveluri, poate contine 6-12 perechi de pantofi, latime extensibila de la 62-117 cm pentru a se potrivi spatiului dvs., poate fi combinat cu un alt suport pentru pantofi Stilito pentru a se extinde in sus pana la un suport pentru pantofi cu 4 niveluri. In acest caz, trebuie sa achizitionati mai mult de 1 bucata.

Continut:

Suport metalic extensibil pentru pantofi-Stilito pentru 6-12 perechi,

material: otel vopsit cu pulbere,
dimensiuni (Lxlxh): 62/117 x 23 x H.35 cm,

Practic si discret, acest suport de pantofi extensibil pe doua niveluri este ideal pentru organizarea perechilor care sunt folosite cel mai des pe hol, dormitor sau baie.

Fabricat din metal cu finisaj epoxidic gri, suportul pentru pantofi Stilito poate tine un total de 6 pana la 12 perechi de pantofi. Extensibil, se adapteaza spatiului de care dispuneti: intr-o nisa intre doi pereti, in fundul unui dulap sau intre doua piese de mobilier. De asemenea, este stivuibil, ceea ce permite, atunci cand aveti cu adevarat o multime de perechi de pantofi, sa stivuiti mai multe rafturi Stilito pentru a crea un intreg perete de depozitare. In acest caz, trebuie sa achizitionati mai mult de 1 bucata.

Livrat plat pentru a facilita livrarea, acest suport pentru pantofi este usor de asamblat datorita instructiunilor anexate.

Video :
Trimite mesaj
Din Gura in Gura