Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Suport incaltaminte 40 perechi, 10 rafturi Confortime

0 stars: 0.00 din 0 pareri

124 lei Lei
Brand
EPUIZAT-SEBY05014070166
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Suport incaltaminte 40 perechi, 10 rafturi Confortime. Suportul pentru incaltaminte are cadru din plastic si rafturi din vergele metalice. Suportul de pantofi se monteaza usor si poate fi asezat pe hol in dressing sau oriunde aveti spatiu pentru depozitarea pantofilor. Pe cele 10 rafturi puteti depozita 40 perech incaltaminte.
Dimensiuni : inaltime 140 cm x 72 cm x 25 cm.
Suportul pentru incaltaminte Confortime este o solutie practica si eficienta pentru a organiza si depozita pana la 40 de perechi de incaltaminte. Cu un cadru solid din plastic si rafturi din vergele metalice, acest suport este durabil si rezistent in timp.

Cu dimensiunile sale de inaltime 140 cm, latime 72 cm si adancime 25 cm, suportul pentru incaltaminte Confortime este compact si se potriveste intr-o varietate de spatii, inclusiv in hol, dressing sau oriunde aveti nevoie de depozitarea pantofilor. Designul sau inteligent si practic va permite sa economisiti spatiu si sa mentineti ordinea in locuinta dvs.

Montarea suportului de pantofi este simpla si rapida, astfel incat puteti beneficia de acesta in cel mai scurt timp posibil. Pur si simplu asamblati cadru din plastic si adaugati rafturile din vergele metalice. Configuratia cu 10 rafturi va ofera suficient spatiu pentru a organiza si a stoca perechile de incaltaminte intr-un mod ordonat si accesibil.

Fie ca aveti adidasi, pantofi, cizme sau sandale, acest suport pentru incaltaminte va permite sa le asezati cu usurinta pe rafturile individuale. Veti avea in permanenta vizibilitate asupra incaltamintei dvs., permitandu-va sa gasiti rapid perechea potrivita in fiecare moment.

Suportul pentru incaltaminte Confortime este nu doar un element practic pentru organizarea si depozitarea incaltamintei, ci si un element estetic care poate imbunatati aspectul holului sau al dressingului dvs. Cu acest suport, veti beneficia de o solutie convenabila si eficienta pentru pastrarea ordinei si curateniei in locuinta dvs.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura