Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Etajera de pantofi cu 4 polite

0 stars: 0.00 din 0 pareri

61 lei Lei
Brand
EPUIZAT-CIRAN8940
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Iata un suport pentru 12 perechi de pantofi cu aspect elegant dar practic in acelasi timp. Suportul este confectionat din polipropilena, un material foarte rezistent si are aspect metalic. Cele 4 polite ale etajerei de pantofi pot sustine pana la 12 perechi de pantofi, cate 3 perechi pe fiecare. Etajera poate fi asezata pe holul de la intrare sau in dressing de exemplu.
Dimensiuni : lungime 49,5 X adancime 18,4 X inaltime 65 cm.

Prezentam Etajera de pantofi cu 4 polite

Descoperiti un suport elegant si practic pentru pantofi - Etajera de pantofi cu 4 polite. Aceasta etajera este conceputa pentru a oferi un aspect atragator si, in acelasi timp, pentru a fi extrem de functionala. Fabricata din polipropilena, un material durabil si rezistent, etajera are un aspect metalic care ii confera un aspect modern si rafinat.

Cele 4 polite ale etajerei pot gazdui pana la 12 perechi de pantofi. Fiecare etaj poate sustine confortabil cate 3 perechi de pantofi, permitandu-va sa aveti o vedere ordonata si accesibila a intregii colectii. Indiferent daca este vorba despre pantofi casual, sport sau eleganti, aceasta etajera va ofera un spatiu optim pentru a-i depozita intr-un mod organizat si usor accesibil.

Datorita dimensiunilor sale practice, etajera se potriveste perfect in diferite spatii din casa dumneavoastra. Poate fi amplasata in holul de la intrare pentru a va intampina vizitatorii cu o prezentare ordonata a pantofilor sau in dressing pentru a va pastra colectia de pantofi la indemana.

Dimensiunile etajerei sunt de lungime 49,5 cm x adancime 18,4 cm x inaltime 65 cm, oferind suficient spatiu pentru a organiza pantofii intr-un mod practic si compact. Aceasta se potriveste perfect in spatiile limitate si va permite sa utilizati eficient fiecare centimetru al casei dumneavoastra.

Optati pentru functionalitate si eleganta cu Etajera de pantofi cu 4 polite. Pastrati-va pantofii intr-un mod ordonat si accesibil, adaugand in acelasi timp o nota de stil si rafinament in decorul locuintei dumneavoastra.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura