Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Set 2 saculeti odorizanti cu parfum de cedru, 7x1x12 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

29 lei Lei
Brand
CIRAN10283
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Set 2 saculeti cu parfum de lemn de cedru. Ideale pentru dulapuri, sertare si saci de vid sau huse de depozitare pentru a pastra hainele de molii.
Parfum natural: realizat din lemn de cedru 100% natural.
Protejeaza: parfumeaza delicat rufele cu un miros placut, proaspat, in timp ce respinge in mod natural acarienii de praf.
Saculetii sunt practici mici si usori, astfel incat sa poata fi plasati cu usurinta in sertare si dulapuri, Vine intr-o punga de panza naturala cu inchidere prin cravata
Sa-ti faci ordine in casa inseamna sa ai simtul organizarii, desigur, dar inseamna si sa ai grija de toate acele mici detalii care fac diferenta in fiecare zi.
Dulapurile pe care evitam sa le supraincarcam pentru a da o mai mare impresie de spatiu, gramezile de haine ingrijit aliniate care linistesc privirea, pe rafturi armonia culorilor pentru placerea ochilor si, in fiecare camera, mirosurile bune care evoca curatenia. si flateaza simtul mirosului.
Oferind dulapurilor tale parfumuri delicate, vei contribui la crearea mirosului de casa, acel miros de refugiu din care fiecare membru al familiei va ramane cu amintiri placute.
Material : lemn natural de cedru + material textil.
Dimensiuni : grosime 1 cm x latime 7cm x inaltime 12 cm.
Greutate aproximativa: 50 grame pt. 2 saculeti.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura