Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Set 15 inimioare lemn cedru anti molii - Colorado

0 stars: 0.00 din 0 pareri

27 lei Lei
Brand
CICED025
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Mirosul lemnului de cedru alunga moliile si parfumeaza dulapurile cu haine. Cele 15 inimioare din lemn natural de cedru pot fi puse in sertare, printre haine sau in cutiile si husele de depozitare ale textilelor.
Material : lemn natural de cedru.
Dimensiuni : 2,5 cm
Greutate totala aproximativa: 50 grame.
Set de 15 inimioare rezistente la molii, din lemn de cedru, ideale pentru cutii de depozitare, huse de haine si sertare, lemnul de cedru, protejeaza hainele in timp ce le lasa un parfum delicat si de lunga durata.
Odorizantele pentru sertare din lemn de cedru rosu contin uleiuri naturale care dau un miros natural placut lemnos si functioneaza ca un repelent impotriva moliei. Folosirea inimii de cedru pentru haine nu numai ca le pastreaza proaspete si curate, dar previne si daunele provocate de molii si alte insecte.
Lemnul de cedru rosu este un repelent natural pentru molii pentru dulapuri si sertare si poate fi reinviat instantaneu prin simpla frecare cu hartie abraziva, smirghel. Folositi inimi de cedru pentru a va proteja toate hainele, cearsafurile, prosoapele, cuverturile si pernele
Fabricat din lemn de cedru rosu durabil, renumit pentru calitatile sale naturale rezistente la molii, 100% natural fara chimicale si este sigur de utilizat cu toate tipurile de materiale si textile.
Continut: 15 x Inimioare de lemn de cedru rosu, material: lemn de cedru rosu, dimensiuni: (LxPxH) 2 x 1 x 2,5 cm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura