Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Lemn de cedru anti molii pentru sertare - inimioare 24buc

0 stars: 0.00 din 0 pareri

28 lei Lei
Brand
XVL-AT-0000-I
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Mirosul lemnului natural de cedru alunga moliile si alte insecte din sertarele si dulapurile de haine. Pretul este valabile pentru o punga.
Lemnul de cedru anti molii pentru sertare este un set de 24 bucati sub forma de inimioare, concepute pentru a proteja hainele si alte articole din dulap sau sertar de molii si insecte daunatoare.
Greutate aproximativa:50 gr,

Inimioarele sunt confectionate din lemn de cedru natural, care emite un miros placut si subtil, dar care este de neacceptat pentru molii si alte insecte care ar putea sa dauneze hainelor sau altor articole de imbracaminte.

Aceste inimioare de lemn de cedru sunt ideale pentru a fi utilizate in sertare, dulapuri sau valize, oferind o protectie naturala si eficienta impotriva molilor si a altor insecte daunatoare. De asemenea, inimioarele de lemn de cedru pot fi folosite si pentru a preveni mirosurile neplacute, fiind ideale pentru a fi amplasate in locurile in care se depoziteaza incaltamintea sau alte articole cu mirosuri puternice.

Acest set de 24 de inimioare este de dimensiuni mici, fiind usor de amplasat in orice sertar sau dulap, iar design-ul inimioarelor le face o alegere estetica si placuta pentru orice decor. Inimioarele de lemn de cedru sunt o solutie naturala si durabila pentru protejarea hainelor si a altor articole de imbracaminte impotriva molilor si a insectelor daunatoare, fiind o alegere practica si convenabila pentru oricine doreste sa-si protejeze hainele intr-un mod natural si eficient.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura