Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Suport hartie igienica Nostalgia

0 stars: 0.00 din 0 pareri

100 lei Lei
Brand
EPUIZAT-TE282082
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Suport hartie igienica Nostalgia este un set toaleta foarte practic de tip 2 in 1, intrucat prezinta si un suport pentru rola hartie igineica, dar si spatiu suplimentar pentru depozitare alte role de hartie igienica.
Suport depozitare hartie igienica, stabil, cu functie de stocare pentru 3 rulouri suplimentare de hartie igienica - intr-un design infloritor, cu barete drepte - elegant, distinctiv.
Poate fi folosit chiar si atunci cand exista putin spatiu, nu este necesara montarea (pe perete).
Fabricat din metal, acoperit cu pulbere, de culoare rugina - intr-un design elegant, combinatia de forme drepte si curbate face ca aspectul nostalgic sa fie perfect.
Ideal pentru baie si toaleta pentru oaspeti.
Dimensiuni: aproximativ 15 cm, inaltime aprox 57 cm.
Acest accesoriu pentru baie are stil. Este format dintr-un metal acoperit cu pulbere in culoarea ruginii, care, in combinatie cu barele drepte ale cosului si suportului, face aspectul suportului nostalgic perfect. Detaliile curbate din zona superioara si inferioara a cutiei de depozitare asigura o relatie echilibrata intre elementele drepte si cele curbe. Suportul pentru rulou de hartie sta pe picioare rotunde si poate fi mutat in orice moment - un produs frumos, cu functionalitate pentru baie si toaleta pentru oaspeti.
Suport hartie igienica Nostalgia are un aspect atragator, vintage, gratie materialului din care este fabricat, respectiv : cadru de fier forjat, colorat cu vopsea pulverizata.
Suport hartie igienica Nostalgia este un produs calitativ, prelucrat excelent.
Material: metal pulverizat cu vopsea.
? Dimensiuni: aproximativ 15 x 15 x 57 cm, greutate: aproximativ 1,2 kg.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura