Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Suport pentru saci de gunoi, 2x130 litri - Duo

0 stars: 0.00 din 0 pareri

140 lei Lei
Brand
EPUIZAT - TE133696
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Suport pentru saci de gunoi, 2x130 l - Duo este un suport pentru 2 saci de gunoi, stabil, cu picioare in forma de X si capac colorat - pentru plasarea in bucatarie, pivnita, camera de lucru sau garaj - ideala pentru gospodarii mari, birou, evenimente, sarbatori etc.
Pentru saci de gunoi de pana la 130 l, care trebuie atasat la suportul antiderapant datorita inelului de prindere practic - cu capac articulat - utilizare flexibila in intreaga gospodarie.
Tub de otel, zincat, culoare: argintiu, capac din plastic (PP), culori asortate: albastru, galben.
De asemenea, ideal pentru o instalare care economiseste spatiu pe perete sau intr-o nisa, cu inaltime suficienta sub blatul de lucru din bucatarie si alte camere
Dimensiuni: aproximativ latime 66 x inaltime 78 x adancime 42 cm, greutate: aproximativ 1,9 kg
Versatil, eficient, inteligent - suportul practic pentru saci de gunoi, duo, este un adevarat geniu atunci cand vine vorba de colectarea deseurilor. Este deosebit de potrivit pentru eliminarea unor cantitati mari de gunoi, deoarece chiar si pungi de plastic de pana la 130 l pot fi agatate - perfect pentru petreceri si gospodarii mari.
Punct in plus: suportul are un inel de prindere util, pentru atasarea sacilor de gunoi. Asistentul de uz casnic cu pozitie flexibila, cu o constructie tubulara robusta, din otel, care face o impresie excelenta in bucatarie, subsol sau garaj si poate fi plasat si sub blatul de lucru, daca suprafata de lucru este adecvata.
Suportul practic poate fi gasit si in nisele de langa dulapuri sau direct pe perete pentru a economisi spatiu. Ambele capace ale acestuia sunt fabricate din plastic si va ajuta la sortate gunoiului, dupa culoare: in albastru si galben.
Suportul ideal pentru saci de gunoi, pentru orice ocazie si un adevarat profesionist in ceea ce priveste eliminarea si sortarea deseurilor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura