Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Suport de perete cu autocolant pentru matura cu coada 7,5 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

11 lei Lei
Brand
GER93033938
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Suport de perete cu autocolant pentru matura cu coada 7,5 cm este un tip de carlig adeziv, multifunctional, ce se lipeste pe un perete, cu rol de depozitare ustensile de curatenie ( matura, mop) sau alte ustensile si accesorii de bucatarie.
Arc din otel de inalta calitate. Atasament securizat cu un singur clic. Dispunerea clara a echipamentelor si uneltelor de uz casnic si de gradina. Durata lunga de viata datorita procesarii de inalta calitate. Rolele si placutele din cauciuc rezistente la abraziune, asigura o viata lunga. Eliberare usoara, prin ridicarea manerului, bilele rulante se adapteaza automat la fiecare grosime a manerului si se prind ferm. Potrivit pentru o mare varietate de unelte: nu organizeaza doar maturi, mopuri, ci orice unealta cu maner.
Fixat de perete cu autocolant.
Montati cu usurinta maturi, mopuri, lopeti si greble, perii, accesorii si ustensile de bucatarie, in loc sa sprijiniti maturile de perete si in colturi.
Dimensiuni: 3,50 x 7,50 x 7,50 cm.
Material:otel si plastic.
Culoarea: rola poate fi bej sau roz. Livrarea se face in mod aleatoriu, cnf. stocului din depozit. Nu se poate selecta culoarea.
Pretul este pentru 1 bucata Suport de perete cu autocolant pentru matura cu coada 7,5 cm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura