Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Organizator rujuri si dischete demachiante

0 stars: 0.00 din 0 pareri

30 lei Lei
Brand
CIRAN5056
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Acest suport va pastra organizat rujurile uzuale astfel inat sa le aveti la indemana.
In partea de jos veti avea un compartiment separat pentru dischete demachiante.
Material : polistiren transparent
Dimensiuni : lungime 9,4 cm x latime 9,4 cm x inaltime 13.1 cm

Organizatorul pentru rujuri si dischete demachiante este accesoriul perfect pentru a pastra in ordine si la indemana produsele cosmetice preferate. Cu acest suport, veti putea organiza rujurile intr-un mod eficient si veti avea mereu acces rapid la ele.

Designul inteligent al organizatorului include un compartiment special in partea de jos, dedicat exclusiv dischetelor demachiante. Astfel, veti putea pastra produsele de ingrijire faciala alaturi de rujurile dvs., asigurandu-va ca totul este organizat si la indemana.

Organizatorul este fabricat din polistiren transparent, oferindu-va o vizualizare clara si rapida a tuturor rujurilor. Materialul transparent va permite sa vedeti cu usurinta nuantele si sa alegeti rujul dorit intr-un mod convenabil.

Cu dimensiunile de 9,4 cm lungime, 9,4 cm latime si 13,1 cm inaltime, acest organizator este compact si se potriveste pe orice masa de toaleta sau intr-un dulap. Este suficient de spatios pentru a gazdui o colectie de rujuri si dischete demachiante, fara a ocupa prea mult spatiu.

Simplificati-va rutina de machiaj si mentineti produsele cosmetice in ordine cu ajutorul organizatorului pentru rujuri si dischete demachiante. Pastrati-le la indemana si bine organizate, avand totul la locul lor. Adaugati un plus de functionalitate si estetica in zona dvs. de machiaj cu acest organizator practic si elegant.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura