Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Dispenser transparent pentru discuri demachiante

0 stars: 0.00 din 0 pareri

38 lei Lei
Brand
PF11728
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Dispenser transparent pentru discuri demachiante prezinta 2 ventuze cu ajutorul carora il puteti pozitiona pe peretele baii.
Suportul demachiant este rezistent la praf si usor de curatat.
- Depozitare rotunda pentru cosmetice - poate stoca dischete demachiante si bile de vata, tampoane de vata, saruri de baie.
- Cutia de depozitare pentru tampon de bumbac poate fi si cutia de ata dentara si tampoane demachiante.
- Baza de depozitare pentru cosmetice ofera suficient spatiu pentru depozitarea discurilor demachiante din bumbac si a bilelor de vata.
Pretul este pentru 1 bucata.
Se livreaza fara continut.

Dimensiuni:7x7x21,3 cm.

Dispenserul transparent pentru discuri demachiante este un accesoriu practic si functional pentru baie. Cu ajutorul celor doua ventuze incluse, puteti pozitiona cu usurinta dispenserul pe peretele baii, fara a necesita gauri sau montaj complex.

Dispenserul este transparent, ceea ce va permite sa vizualizati continutul si sa va organizati in mod eficient produsele cosmetice. Este prevazut cu o depozitare rotunda, ideala pentru discuri demachiante, bile de vata, tampoane de vata sau chiar saruri de baie. Astfel, puteti pastra toate aceste produse importante pentru ritualul dumneavoastra de ingrijire personala intr-un singur loc accesibil si ordonat.

Cutia de depozitare pentru tampon de bumbac poate fi utilizata si pentru ata dentara sau alte obiecte mici. Aceasta va permite sa economisiti spatiu si sa aveti la indemana toate aceste articole esentiale pentru rutina dumneavoastra de igiena si frumusete.

Baza de depozitare pentru cosmetice ofera suficient spatiu pentru a stoca discurile demachiante din bumbac si bilele de vata. Astfel, veti avea mereu la indemana produsele necesare pentru demachiere sau aplicarea machiajului.

Materialul dispenserului este rezistent la praf si usor de curatat. Puteti sterge cu usurinta praful sau petele, mentinand aspectul curat si impecabil al accesoriului.

Dispenserul transparent pentru discuri demachiante nu doar ca va ajuta sa va mentineti produsele cosmetice organizate si la indemana, dar adauga si un plus de estetica in baia dvs. Designul sau simplu si transparent se va potrivi cu orice stil de design interior si va aduce o nota de eleganta si functionalitate in spatiul dumneavoastra de baie.

Investiti in acest dispenser si veti beneficia de un spatiu de baie ordonat, cu toate produsele cosmetice esentiale la indemana. Simplificati-va rutina de ingrijire personala si bucurati-va de un aspect curat si organizat in baie cu ajutorul acestui dispenser transparent pentru discuri demachiante.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura