Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Banda, curea pentru masaj si exfoliere

0 stars: 0.00 din 0 pareri

80 lei Lei
Brand
6402399
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Banda sau cureaua de masaj este prevazuta cu doua fete diferite. Partea cu peri supli este conceputa pentru exfolierea spatelui iar cea cu bule pentru masaj,
Folosind cureaua de masaj pentru baie veti masa pielea, inlaturand celulele moarte de pe piele. Se foloseste usor datorita manerelor ergonomice.
Dimensiuni : lungime 78 cm x latime 12,5 cm x grosime 3 cm
Material : plastic.

Banda sau cureaua de masaj este un accesoriu versatil si eficient pentru ingrijirea corpului. Cu doua fete diferite, aceasta curea va ofera multiple beneficii. Partea cu peri supli este special conceputa pentru exfolierea blanda a spatelui, ajutand la indepartarea celulelor moarte si stimuland regenerarea pielii. Pe de alta parte, partea cu bule este perfecta pentru masaj, oferind o experienta relaxanta si revigoranta.

Utilizand cureaua de masaj pentru baie, veti obtine multiple beneficii pentru sanatatea si frumusetea pielii dumneavoastra. Masati pielea cu blandete pentru a stimula circulatia sangelui, pentru a imbunatati aspectul si textura pielii si pentru a va relaxa in profunzime.

Aceasta curea de masaj este usor de utilizat datorita manerelor ergonomice, care va ofera un control optim asupra presiunii si miscarilor. Indiferent daca doriti sa efectuati un masaj de relaxare sau sa exfoliati pielea, cureaua va permite sa ajungeti cu usurinta in toate zonele dorite.

Fabricata din plastic durabil, aceasta curea de masaj este rezistenta si usor de intretinut. Dimensiunile sale generoase, de 78 cm lungime, 12,5 cm latime si 3 cm grosime, permit acoperirea unei suprafete mai mari a corpului, asigurandu-va o experienta completa de masaj si exfoliere.

Beneficiati de toate avantajele unei sesiuni de masaj si exfoliere cu ajutorul acestei curele de masaj de calitate. Ingrijiti-va pielea si rasfatati-va corpul in confortul propriei case.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura