Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Suport sapun baie pentru faianta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

44 lei Lei
Brand
V158
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Suportul pentru sapun de baie pentru faianta iti tine la indemana sapunul in baie.
Se fixeaza cu ajutorul benzilor adezive (incluse) sau cu suruburi.

Material: Plastic

Dimensiuni: 15 x 15 x 5 cm

Culoare: Alb
Suportul pentru sapun de baie pentru faianta este un accesoriu util si practic, creat pentru a pastra sapunul la indemana in baie. Acest suport este proiectat pentru a se fixa pe faianta din baie si ofera o solutie convenabila pentru organizarea sapunului.

Suportul poate fi fixat in doua moduri: cu ajutorul benzilor adezive incluse sau prin utilizarea de suruburi. Optiunea cu benzi adezive este ideala pentru cei care doresc o instalare simpla si rapida, fara a fi nevoie de gaurirea faiantei sau utilizarea de suruburi. Daca preferi o fixare mai permanenta, suportul poate fi montat cu suruburi pentru o stabilitate suplimentara.

Fabricat din plastic durabil, suportul este rezistent si usor de intretinut. Acest material asigura o rezistenta suficienta pentru a sustine sapunul in mod sigur si impiedica acumularea de apa sau umezeala, prevenind astfel deteriorarea sapunului.

Dimensiunile suportului sunt de aproximativ 15 x 15 x 5 cm, oferind suficient spatiu pentru a gazdui un sapun de dimensiuni standard. Aceste dimensiuni compacte permit suportului sa se integreze perfect in orice baie, ocupand un spatiu minim pe faianta.

Suportul pentru sapun de baie pentru faianta este disponibil in culoarea alba, care se imbina armonios cu majoritatea designurilor de baie. Aceasta nuanta neutra se potriveste cu diverse stiluri si culori de faianta, adaugand un aspect curat si ordonat in baia ta.

In concluzie, suportul pentru sapun de baie pentru faianta este un accesoriu practic si functional, menit sa-ti pastreze sapunul la indemana in timpul dusului sau baii. Cu optiuni de fixare flexibile si dimensiuni compacte, acest suport este usor de instalat si se integreaza armonios in decorul baii tale.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura