Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Etajera cu scurgere pentru coltul cazii

0 stars: 0.00 din 0 pareri

27 lei Lei
Brand
EPUIZAT-E40261133
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Aceasta etajera este special conceputa pentru a fi fixata in coltul cazii cu ajutorul unei ventuze.
Etajera este prevazuta cu orificii de scurgere astfel incat apa care apare atunci cand faceti dus sa se scurga inapoi in cada.
Dispune de 2 locasuri speciale pentru depozitarea accesoriilor si a aparatelor de ras de exemplu.
Caracteristici :
Material: plastic
Dimensiuni articol: 28,5 x 37,5 cm

Etajera cu scurgere pentru coltul cazii este solutia ideala pentru a va organiza accesoriile si aparatele de ras in timpul dusului. Aceasta etajera este special conceputa pentru a fi fixata in coltul cazii, utilizand o ventuza puternica pentru a se mentine ferm pe suprafata cazii.

Unul dintre punctele sale forte este sistemul de scurgere inteligent. Etajera este prevazuta cu orificii de scurgere strategice, care permit apei sa se scurga inapoi in cada, astfel incat sa nu se acumuleze si sa nu provoace scurgeri sau balti nedorite.

Etajera dispune de doua locasuri speciale, proiectate pentru a stoca si organiza accesoriile si aparatele de ras. Aceste locasuri sunt concepute ergonomic, astfel incat sa se potriveasca perfect si sa mentina in siguranta obiectele dvs. de ingrijire personala.

Fabricata din plastic rezistent si durabil, etajera este conceputa pentru a rezista la umiditate si pentru a rezista utilizarii frecvente in mediul umed al baii. Dimensiunile sale compacte, de 28,5 x 37,5 cm, fac ca aceasta etajera sa fie potrivita pentru majoritatea cadelor de baie si sa se integreze perfect in coltul cazii.

Montarea etajerei este rapida si usoara, fara a fi nevoie de gaurire sau unelte speciale. Pur si simplu atasati ventuza de suprafata cazii si asigurati-va ca este fixata in mod sigur. Etajera ramane stabila si nu aluneca sau se misca in timpul utilizarii.

In concluzie, etajera cu scurgere pentru coltul cazii este accesoriul perfect pentru a va organiza obiectele de ingrijire personala in timpul dusului. Cu sistemul sau de scurgere inovator si locasurile speciale pentru depozitare, va veti putea bucura de o experienta de dus mai ordonata si mai practica. Fabricata din plastic rezistent si usor de curatat, aceasta etajera este conceputa pentru a va oferi solutii de depozitare durabile si convenabile. Simplu de instalat si utilizat, aceasta etajera este alegerea ideala pentru a transforma coltul cazii intr-un spatiu organizat si functional.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura