Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Raft metalic baie-bucatarie cu ventuze Bestlock

0 stars: 0.00 din 0 pareri

112 lei Lei
Brand
EPUIZAT-CIRAN7803
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Raftul metalic de baie sau bucatarie cu ventuze completeaza colectia de accesorii de baie cu ventuza Bestlock. Organizati accesoriile de baie sau bucatarie folosind acest raft. Raftul se fixeaza pe perete (suprafete netede) prin ventuzele performante si poate fi mutata oricand. Nu este necesara gaurirea peretilor sau suruburi.
Dimensiuni : latime 14,1 cm x lungime 45,5 cm x inaltime 12 cm.
Diametru ventuza : 7 cm
Poate suporta pana la 12 kg.
Material : otel cromat, ventuza din ABS si TPU.
Garantat anti-rugina si rezistent la apa.
Tehnologie brevetata.

Raft de depozitare cu ventuze, montat pe perete pentru baie, ideal pentru a tine sticle, sapunuri, bureti/lavete si alte articole de toaleta, se fixeaza pe perete cu ventuze Bestlock - nu necesita suruburi sau gaurire si 100% rezistent la apa
Instalare rapida si usoara: ventuzele Bestlock sunt atasate cu doar 1/3 de tura a cadranului, se tin ferm pe suprafete netede precum sticla, metal, faianta sau oglinda, pot fi repozitionate cu usurinta, daca este necesar.
Elegant si practic: economisiti spatiu in baia dvs. folosind peretii pentru depozitare, pastrati toate articolele esentiale de baie si dus organizate si usor de accesat, finisate in crom, cu protectie impotriva ruginii.
Puternic si durabil: fabricat din fier cromat puternic si 100% rezistent la apa, poate suporta pana la 6 kg de greutate cand este in pozitie corecta.
Materiale: Fier cromat, ABS, TPU, Dimensiuni: (LxPxA) 45,4 x 14,1 x H. 12 cm, Crom,
Intr-o singura miscare, fara unelte sau bricolaj complicat, instaleaza acest raft mare din metal la indemana pentru a depozita produsele pe care le folosesti cel mai des. Fie ca este vorba de sapun si sampon la dus sau langa chiuveta, fie pentru produse de curatare deasupra chiuvetei, ai incredere in tehnologia cu ventuze Bestlock pentru a-ti organiza bucataria si baia fara a deteriora peretii.

Pentru instalare, nimic complicat: tot ce trebuie sa faci, prin apasarea fiecarei ventuze pe peretele curat, este sa rotiti butoanele cu 1/3 de tura pentru a bloca si fixa raftul de depozitare. Singura conditie pentru ca ventuzele sa tina: suportul, se aplica pe faianta, sticla, oglinda sau metal, trebuie sa fie perfect neted. Acest raft din metal cromat poate suporta pana la 12 kg, ceea ce demonstreaza fiabilitatea tehnologiei noastre patentate!
Dimensiuni: 45,4 X 14,1 X H.11,5 cm. Ventuzele sunt fabricate din ABS si TPU. Sunt atasate explicatii pentru asamblare.

Gama Bestlock este ideala pentru echiparea bucatariei si baii atunci cand nu poti gauri peretii sau nu stii sa faci bricolaj. Este un sistem de depozitare la indemana oricui, care este eficient, rezistent la rugina garantat si poate fi repozitionat dupa bunul plac. Folosind peretii pentru a va depozita bunurile, veti dezordinea sertarele, blaturile de lucru si marginile cazii sau chiuvetei si veti pastra ceea ce aveti nevoie cel mai la indemana. Daca te muti, daca dorintele ti se schimba, e simplu: ventuzele se scot usor fara a lasa urma pe perete.
Prezentare video:

Browserul dumneavoastra nu suport HTML5 Video. Va rugam folositi Google Chrome sau Mozilla Firefox.

Browserul dumneavoastra nu suport HTML5 Video. Va rugam folositi Google Chrome sau Mozilla Firefox.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura