Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Dui de patiserie pentru umplere 8 mm - Ibili

0 stars: 0.00 din 0 pareri

42 lei Lei
Brand
EPUIZAT-IB250508
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Dui de patiserie pentru umplere 8 mm - Ibili reprezinta cel mai potrivit si mai usor mod de a umple gogosi cu jeleu, pufuleti, eclere, etc.
Acest dui cu varf este potrivit pentru a face o gaura mica in ecler, cupcakes sau gogosi pentru a le umple cu cu umpluturi subtiri, glazura, crema sau jeleu.
Tubul prelungit va permite sa umpleti interiorul desertului fara a deranja sau distorsiona designul patiseriei.
Materialul este realizat din otel inoxidabil nichelat.

Duiul de patiserie pentru umplere de la Ibili este un accesoriu util pentru orice bucatar care doreste sa creeze deserturi delicioase. Acesta are o dimensiune de 8 mm si este fabricat din material de calitate superioara, astfel incat sa reziste la uzura si sa dureze mult timp.

Duiul este conceput pentru a fi folosit cu diferite tipuri de aluat, cum ar fi aluatul de foietaj, si pentru a crea umpluturi delicioase in produsele de patiserie. Designul sau unic permite utilizatorului sa isi controleze cu precizie fluxul de umplutura, astfel incat sa poata crea modele si forme personalizate.

Duiul de patiserie pentru umplere este usor de curatat si poate fi utilizat in siguranta in masina de spalat vase. Este potrivit pentru utilizare acasa sau in bucatarii profesionale si poate fi un instrument util pentru orice pasionat de patiserie care doreste sa creeze deserturi spectaculoase si delicioase.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura