Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Creion patiserie pentru ornat prajituri - Ibili

0 stars: 0.00 din 0 pareri

26 lei Lei
Brand
IB744700
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Creion de patiserie pentru ornat prajituri - Ibili. Acest stilou de patiserie pentru ornarea torturilor va da ocazia sa va folositi creativitatea si sa dati frau liber imaginatiei dvs. sau a celor mici.
Stiloul pentru decorarea produselor de cofetarie are design ergonomic. Stiloul de ornat are 2 capete interschimbabile ce permit scrierea sau ornarea prajiturilor.
Dimensiuni; lungime 12 cm
Material : plastic si silicon.
Creionul de patiserie pentru ornat prajituri Ibili este un instrument practic si versatil pentru a decora cu precizie prajiturile si deserturile. Acesta este ideal pentru a crea modele decorative precise, scrie mesaje personalizate sau pentru a adauga detaliile finale unor torturi sau prajituri.

Creionul de patiserie Ibili are o forma ergonomica, usor de manevrat, ceea ce il face usor de folosit si precis.

Creionul este realizat dintr-un material de inalta calitate, astfel incat este usor de curatat si poate fi folosit ori de cate ori este necesar. In plus, acesta vine cu 2 varfuri de diferite dimensiuni si forme, pentru a va permite sa creati o varietate de modele si ornamente pentru prajituri.

In general, creionul de patiserie pentru ornat prajituri Ibili este un instrument indispensabil pentru orice bucatar pasionat si pentru oricine doreste sa adauge un plus de creativitate si originalitate decoratiilor de deserturi. Este usor de utilizat, precis si poate fi folosit pentru a crea o varietate de modele decorative, adaugand o nota de eleganta si originalitate prajiturilor si torturilor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura