Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Kit tuburi si pos de umplere pentru cannelloni/cannoli

0 stars: 0.00 din 0 pareri

76 lei Lei
Brand
EPUIZAT-IB777001
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Kit tuburi si pos de umplere pentru cannelloni/cannoli. Setul contine 6 tuburi de patiserie pentru cannoli, un dui de umplere si 10 posuri de patiserie pentru umplutura.
Material : otel inoxidabil
Dimensiuni : tuburi 14 cm x 2 cm
Posuri : 55 cm

Kitul de tuburi si pos de umplere pentru cannelloni/cannoli de la Ibili este un instrument practic si util pentru a crea cannelloni sau cannoli deliciosi si perfect formati. Acest kit contine sase tuburi pentru cannelloni si un pos pentru umplerea cannoli.

Tuburile pentru cannelloni sunt fabricate din material durabil si rezistent, astfel incat puteti utiliza acest kit de multe ori. Designul acestor tuburi va permite sa umpleti cannelloni cu usurinta si sa le creati intr-un mod perfect uniform.

Posul pentru umplerea cannoli este, de asemenea, fabricat din materiale de calitate, cum ar fi plasticul. Acest set va permite sa umpleti cannoli cu usurinta si sa creati deserturile intr-un mod perfect uniform.

Kitul de tuburi si pos de umplere pentru cannelloni/cannoli este usor de curatat si poate fi spalat in masina de spalat vase. Este un instrument indispensabil pentru orice bucatar sau pasionat de gatit care doreste sa creeze cannelloni sau cannoli deliciosi si perfect formati in confortul casei dvs.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura