Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Set 3 saci deseuri gradina, capacitate 70 l, 100 l si 170 l

0 stars: 0.00 din 0 pareri

92 lei Lei
Brand
6434711
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Set 3 saci deseuri gradina, capacitate 70 l, 100 l si 170 l
Cei 3 saci pentru gradina sunt confectionati din material rezistent fiind potriviti pentru ramuri de copaci, frunze si alte deseuri usoare si voluminoase din gradina dvs,
Sacii au curele pentru transport si pot fi folositi usor la transport cu masina.
Material: plastic
Capacitate : 70 l, 100 l si 170 l
Setul de 3 saci pentru deseuri de gradina este perfect pentru colectarea si transportul eficient al materialelor si deseurilor din gradina. Setul include 3 saci cu capacitati diferite, pentru a face fata nevoilor variate ale gradinii tale.

Fiecare sac din set are o capacitate specifica, asigurandu-ti optiuni versatile in functie de cantitatea de deseuri pe care trebuie sa o gestionezi. Setul include un sac cu capacitate de 70 litri, un sac cu capacitate de 100 litri si un sac cu capacitate de 170 litri.

Toate cele 3 saci pentru deseuri sunt fabricate din plastic rezistent si durabil, care poate face fata conditiilor exterioare si greutatii materialelor din gradina. Acestea sunt proiectate pentru a fi durabile si reutilizabile, oferindu-ti o solutie practica si ecologica pentru gestionarea deseurilor din gradina.

Setul de saci pentru deseuri de gradina te ajuta sa-ti pastrezi gradina curata si organizata. Indiferent daca ai frunze cazute, iarba taiata sau alte resturi vegetale, acesti saci cu capacitati diferite iti permit sa aduni si sa transporteti eficient deseurile, fara a fi nevoie sa faci mai multe calatorii.

Alege acest set de 3 saci pentru deseuri de gradina pentru a-ti simplifica munca in gradina si a mentine un mediu ordonat si curat. Capacitatile variate, materialul rezistent si versatilitatea acestor saci te vor ajuta sa gestionezi cu usurinta deseurile din gradina, fara a compromite durabilitatea si eficienta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura