Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Capace plastic, reutilizabile, set 5 buc.

0 stars: 0.00 din 0 pareri

18 lei Lei
Brand
EPUIZAT-TE200960
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Set de 5 piese format din huse de protectie colorate pentru castroane de diferite dimensiuni - ideal pentru diverse dimensiuni de oale - si pentru boluri,farfurii, conserve etc.
Protectie ideala impotriva influentelor externe, de ex. insecte, pot fi puse la frigider, pe blatul bucatariei, in sertar etc. - de asemenea pentru acoperirea aluatului, cand aluatul de drojdie se odihneste
Din plastic, culoare: alb cu imprimeu colorat, design cu fructe - banda elastica flexibila pentru prindere, usor de utilizat: trageti, gata.
Huse intr-o forma plata, care economisesc spatiu - pot fi depozitate cu usurinta intr-un sertar sau un dulap, atunci cand nu sunt folosite.
Dimensiuni: aprox 10 / 13,5 / 15,5 / 23 / 28 cm, greutate totala: aprox 20 g
Cinci dintr-o data: capace practice de protectie a oalelor intr-un set de 5 piese sunt capacele ideale pentru toate tipurile de vase. Indiferent daca sunt oale, boluri, vase, farfurii sau conserve - continutul este acoperit in mod optim si protejat in siguranta de insectele si alte obiecte externe. Fie ca este vorba despre un recipient gol, un vas finit sau un aluat de drojdie, capacele de protectie isi servesc scopul in frigider, pe blatul din bucatarie, in sertar si multe alte zone.
Sunt realizate din plastic si atrag atentia ca atragatoare colorate - imprimeul colorat cu fructe.
Diametrul gadgeturilor de bucatarie este de aproximativ 10, 13,5, 15,5, 23 si 28 cm.
Sunt prevazute cu o banda elastica flexibila - pentru o potrivire ferma.
Functionale - versatile - colorate. Sunt realizate din plastic si atrag atentia - imprimeul colorat cu fructe face diferenta. Functionale - versatile - colorate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura