Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Set 3 buc plase pentru cumparaturi, bumbac, 30 x 35 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

30 lei Lei
Brand
TE133598
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Set 3 buc plase pentru cumparaturi, bumbac, 30 x 35 cm sunt reutilizabile, formate din 3 piese. Set de plasa pentru cumparaturi, ca alternativa practica la pungi din plastic - ideal pentru cumparaturi de legume si fructe. Sunt facute din tesatura cu ochiuri fine.
In trei dimensiuni diferite, pentru produse alimentare mai mici si mai mari - cu un snur pentru inchidere si transport, ideal pentru transport usor.
Fabricat din bumbac 100%, culoare: alb spre crem - design simplu, ochiuri mici, pentru a colecta obiecte mici de alimente - lavabile.
Excelente pentru cumparaturi in piata si la supermarket - utilizabil, in mod ideal, in loc de pungi de plastic, de la departamentul de legume.
Dimensiuni - sunt in 3 dimensiuni: aprox.20 x 25 cm, aprox.25 x 30 cm, aprox.30 x 35 cm, greutate totala: aprox.60 g
Cumparaturi moderne: cei care apreciaza evitarea plasticului sunt sfatuiti sa utilizeze cele trei plase de cumparaturi reutilizabile. Sunt un substitut excelent pentru pungile de plastic de la departamentul de legume si sunt potrivite pentru achizitii mici si mari, precum si pentru legume si fructe. Pungile sunt de diferite dimensiuni si masoara aproximativ 20 x 25 cm, aproximativ 25 x 30 cm si aproximativ 30 x 35 cm. Datorita plasei stranse, exista si spatiu pentru alimente mai mici, cum ar fi nucile, in plase. Datorita snurului pentru inchidere si transport, acestea sunt potrivite si pentru transportul usor. Plasele de legume sunt fabricate din bumbac 100% si au o culoare alb crem. Fie in piata, fie in supermarket - cu cele trei plase de bumbac sunt binevenite pentru fiecare achizitie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura