Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Pungi reutilizabile pentru alimente - set 3 buc.

0 stars: 0.00 din 0 pareri

25 lei Lei
Brand
ZKB6100
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Pungi reutilizabile pentru alimente - set 3 buc. reprezinta un set de 3 pungi depozitare, reutilizabile, refolosibile, ce inlocuiesc pungile de plastic de unica folosinta.Sunt lavabile sunt ideale pentru depozitare, congelare si in deplasare!
Materiale de inalta calitate - pungile de depozitare reutilizabile sunt fabricate din material plastic de calitate alimentara. Sunt produse sanatoase si sigure.
Multifunctional - Pungile noastre reutilizabile groase sunt modalitatea perfecta de a incepe reducerea deseurilor de plastic. Blocajul etans, cu fermoar modernizat este modalitatea perfecta de a va mentine alimentele proaspete. Va puteti impacheta cu usurinta pranzul, gustarile, accesoriile de calatorie, produsele cosmetice etc.
Reutilizabil si durabil - o punga ecologica reciclabila reutilizabila poate economisi pana la 350 de pungi de unica folosinta, nu numai ca schimba modul in care depozitati, gatiti sau chiar mancati, dar va economiseste banii si protejati planeta.
Depozitarea diferitelor alimente - o modalitate convenabila de a stoca o varietate de alimente, cum ar fi painea, fructele, legumele, carnea, mezeluri, produse patiserie. Pungi usor de deschis si inchis si sigilii etanse pentru a mentine alimentele proaspete. Baza extensibila o face sa poata fi umpluta usor punga. Ustensile grozave de bucatarie pentru a pastra mancarea in camara sau frigider.
Foarte usor de curatat - Spalati rapid si apoi uscati. Utilizati aceste pungi usoare pentru a reduce aglomeratia si risipa, pentru a economisi bani si pentru a va mentine frigiderul sau bucataria in ordine.
Material: plastic-PEVA.
Dimensiuni: lungime 26 x adancime 0.20 x inaltime 19.50 cm.
Pretul este pentru 1 set Pungi reutilizabile pentru alimente - set 3 buc. Dimensiuni diferite in acest set de 3 bucati.
Nu se poate selecta nuanta din partea superioara (verde, gri sau bordo). Livrare aleatorie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura