Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Forma rotunda de copt cu capac din plastic Adriana 28x6,8 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

58 lei Lei
Brand
EPUIZAT-GER40908429
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Forma rotunda de copt cu capac din plastic Adriana 28x6,8 cm - odata copt aluatul, il puteti prezenta pe aceeasi tava, fara a fi nevoie sa-l transferati pe o baza, evitand orice incident.
- Potrivita pentru realizarea de prajituri, quiche-uri sau prajituri cu design traditional.
Aplicare: perfecta pentru coacerea prajiturii, blatului de tort sau alte alimente sarate. In plus, odata ce desfacem cu usurinta datorita proprietatilor sale excelente antiaderente si clemei, putem servi direct din forma, gratie culorii sale extrem de atractive, rosie. Rezistent pana la 230 C. Distribuie uniform caldura.
Atentie! Capaul din plastic nu se introduce in cuptor!
Practica: Forma rotunda de copt, cu inchidere eleganta cu un capac cu maner, este o tava de copt , optiune de transport cu ajutorului capacului cu maner, Totodata, are rol de cutie de depozitare, gratie capacului cu maner. Datorita capacului foarte inalt, chiar si prajiturile sau placintele decorate creativ raman intacte si isi pastreaza aroma, ca si cum ar fi proaspat proaspat coapte.
Capacul este din plastic si se inchide cu cleme. Are maner pentru a-l putea muta cu usurinta.
Tava de copt cu capac ideala pentru transportul alimentelor gatite, prajiturilor, placintelor si multe altele - capacul din plastic previne uscarea alimentelor si ofera protectie impotriva insectelor de exterior.
Usor de transportat, deoarece capacul este echipat cu 1 maner de transport - invelisul antiaderent previne lipirea resturilor de aluat si de mancare de tava.
Material: otel carbon si plastic.
Dimensiuni: 28x6,8 cm.
Pretul este pentru 1 bucata Forma rotunda de copt cu capac din plastic Adriana 28x6,8 cm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura