Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Cos metal depozitare sub rafturi - 43x24cm - Confortime

0 stars: 0.00 din 0 pareri

41 lei Lei
Brand
SEBY01011069430
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Cos metal depozitare sub rafturi-43x24cm-Confortime. Daca rafturile dulapurilor sunt neincapatoare, este posibil sa nu fie folosite la intreaga lor capacitate.
Cosul metalic se agata de rafturile dulapurilor, sub acestea oferind spatiu suplimentar in partea superioara a rafturilor, spatiu deseori nefolosit.
Cosul metalic este potrivit pentru rafturile din bucatarie sau dulapurile cu haine.
Dimensiuni : lungime 43 cm x 24 cm x inaltime 18,5 cm
Material : metal.
Cosul metalic de depozitare sub rafturi Confortime este solutia perfecta pentru a maximiza spatiul de depozitare in dulapurile sau rafturile dumneavoastra. Daca aveti rafturi care nu sunt utilizate la intreaga capacitate sau spatiu nefolosit in partea superioara a acestora, acest cos metalic este accesoriul ideal pentru a va organiza si utiliza eficient spatiul disponibil.

Acest cos de depozitare metalic se agata usor de rafturile din bucatarie sau de dulapurile cu haine, oferindu-va un spatiu suplimentar pentru depozitarea diverselor obiecte. Indiferent daca aveti nevoie de un loc pentru a stoca alimente, ustensile de bucatarie, haine sau alte articole, acest cos va ofera solutia practica si convenabila.

Cu dimensiunile de 43 cm lungime x 24 cm latime x 18,5 cm inaltime, acest cos metalic va ofera suficient spatiu pentru a depozita si organiza obiectele dorite. Materialul metalic confera rezistenta si durabilitate, asigurand ca obiectele dumneavoastra sunt pastrate in siguranta si accesibile.

Alegeti acest cos metalic de depozitare sub rafturi pentru a valorifica in mod optim spatiul disponibil in dulapurile sau rafturile dumneavoastra. Cu acest accesoriu practic si robust, veti putea organiza eficient obiectele si veti avea totul la indemana in bucatarie sau in dulapurile cu haine. Simplu de montat si utilizat, acest cos metalic reprezinta o solutie inteligenta pentru maximizarea spatiului de depozitare in locuinta dumneavoastra.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura