Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Etajera incaltaminte cu 6 rafturi Confortime

0 stars: 0.00 din 0 pareri

120 lei Lei
Brand
EPUIZAT-SEBY01032669376
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Etajera pentru incaltaminte are 6 rafturi si este potrivita pentru depozitarea si organizarea pantofilor, ghetelor sau a pantofilor cu toc. Asezati etajera de incaltaminte in holul de la intrare, in dressing , camara etc. Structura etajerei de pantofi este din tuburi metalice imbinate prin intermediul conectorilor din plastic iar rafturile din polipropilena sunt rezistente le umezeala.
Dimensiuni : inaltime 104 cm x 58 cm x 26 cm
Etajera de incaltaminte cu 6 rafturi Confortime este solutia ideala pentru depozitarea si organizarea pantofilor, ghetelor si pantofilor cu toc. Indiferent daca o plasati in holul de la intrare, in dressing, in camara sau in orice alta incapere, aceasta etajera este conceputa pentru a va ajuta sa aveti o depozitare eficienta a incaltamintei.

Structura etajerei este realizata din tuburi metalice solide, care sunt imbinate cu ajutorul conectorilor din plastic. Aceasta constructie robusta asigura stabilitatea si durabilitatea etajerei, permitandu-va sa depozitati o cantitate semnificativa de incaltaminte fara a va face griji cu privire la indoirea sau ruperea structurii.

Rafturile etajerei sunt fabricate din polipropilena, un material rezistent la umiditate. Acest lucru inseamna ca puteti depozita incaltamintea fara a va face griji ca aceasta va fi afectata de umezeala sau va dezvolta mirosuri neplacute. Materialele utilizate asigura o ventilatie adecvata, permitand aerului sa circule in jurul pantofilor si reducand riscul de aparitie a mucegaiului sau bacteriilor.

Dimensiunile etajerei sunt urmatoarele: inaltime 104 cm, latime 58 cm si adancime 26 cm. Aceste dimensiuni compacte permit amplasarea etajerei in spatii restranse, asigurand totodata suficient spatiu pentru a depozita o varietate de incaltaminte. Cele sase rafturi disponibile va permit sa organizati incaltamintea pe categorii sau sa o aranjati in functie de preferintele dumneavoastra.

In concluzie, etajera de incaltaminte cu 6 rafturi Confortime este un accesoriu practic si functional pentru depozitarea si organizarea eficienta a incaltamintei. Cu o structura solida din metal si rafturi rezistente la umezeala, aceasta etajera va ajuta sa mentineti ordinea si curatenia in incaperi precum holul, dressingul sau camara.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura