Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Etajera metalica organizare dulapuri bucatarie

0 stars: 0.00 din 0 pareri

50 lei Lei
Brand
EPUIZAT-SEBY01011069416
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Etajera metalica organizare dulapuri bucatarie indicata pentru a obtine mai mult spatiu in dulapuri. Etajera poate fi folosita pentru a depozita conserve,condimente, borcane, farfurii sau cani in dulapul din bucatarie sau pe blatul de lucru din bucatarie.
Dimensiuni : lungime x 41,9 cm x inaltime 14,9 cm x adancime 21,5 cm

Acesta este produsul ideal pentru a obtine mai mult spatiu in dulapurile bucatariei tale. Etajera metalica pentru organizarea dulapurilor reprezinta solutia perfecta pentru a pastra ordine si a depozita eficient diferite produse.

Caracteristici cheie:

Construita din materiale metalice de calitate superioara, aceasta etajera asigura durabilitate si stabilitate in timpul utilizarii.
Cu dimensiunile sale optime, aceasta masoara 41,9 cm lungime, 14,9 cm inaltime si 21,5 cm adancime, fiind potrivita pentru a se potrivi in majoritatea dulapurilor de bucatarie.
Cu ajutorul acestei etajere, poti organiza cu usurinta conservele, condimentele, borcanele, farfuriile sau caniile, facandu-le usor accesibile si evitand aglomeratia in dulapuri.
Poti aseza etajera in interiorul dulapului pentru a economisi spatiu si a pastra ordinea, sau o poti plasa pe blatul de lucru din bucatarie pentru a avea acces rapid la cele mai folosite obiecte.
Designul sau elegant si cromat se va potrivi perfect cu orice stil de bucatarie, aducand un aspect modern si curat.
Daca esti in cautarea unei solutii inteligente pentru organizarea bucatariei tale, etajera metalica pentru dulapuri este alegerea perfecta. Cumpara acum si transforma dulapurile tale in spatii organizate si bine gestionate!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura