Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Etajera de colt 4 rafturi bucatarie, baie Krita - galben

0 stars: 0.00 din 0 pareri

72 lei Lei
Brand
EPUIZAT-BEAC60777
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Coltar cu 4 rafturi pentru depozitare Krita. Etajera are design minimal si fiind potrivita pentru organizarea si depozitarea obiectelor din baie, bucatarie sau orice camera doriti. . Etajera se monteaza rapid si usor. Se curata cu o carpa umeda.
Dimensiuni : inaltime 94,5 cm x lungime 39,6 cm x latime 27,5 cm
Material : plastic.

Etajera de colt Krita-galben este solutia perfecta pentru a optimiza spatiul in bucatarie, baie sau orice alta camera. Cu un design minimal si functional, aceasta etajera cu 4 rafturi va ofera o solutie practica pentru organizarea si depozitarea diverselor obiecte.

Cu dimensiunile sale de aproximativ 94,5 cm in inaltime, 39,6 cm in lungime si 27,5 cm in latime, etajera se potriveste perfect in colturile camerelor, astfel incat sa puteti valorifica in mod eficient si inteligent spatiul disponibil.

Realizata din material plastic durabil, etajera este usor de curatat si intretinut. Pur si simplu utilizati o carpa umeda pentru a sterge suprafata etajerei si veti mentine aspectul sau impecabil.

Montajul acestei etajere este rapid si simplu, iar structura sa robusta si solida va asigura ca veti avea o solutie de depozitare stabila si sigura pentru obiectele dvs.

Datorita culorii galbene vibrante, etajera Krita adauga o nota de prospetime si veselie in incaperea dvs., transformand un colt neutilizat intr-un spatiu util si atragator.

Indiferent daca doriti sa depozitati ustensile de bucatarie, produse cosmetice, prosoape sau alte obiecte, etajera de colt Krita-galben este alegerea perfecta pentru a va organiza spatiul intr-un mod practic si estetic placut. Nu mai pierdeti timp si beneficiati de aceasta solutie de depozitare versatila si eficienta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura