Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Etajera metalica organizare rafturi bucatarie - Confortime

0 stars: 0.00 din 0 pareri

57 lei Lei
Brand
EPUIZAT-SEBY01017871382
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Etajera metalica, polita pentru organizare rafturi bucatarie - Confortime.
Aceasta polita va pune in valoare spatiul mic din dulapurile de bucatarie. Puteti depozita cani sau farfurii sub polita si pe ea.
Potrivita pentru bucatarii, pentru depozitare si pentru organizarea dulapurilor sau a altor zone din bucatarie.
Dimensiuni : lungime 39 cm x inaltime totala 19 cm x adancime 16,5 cm
Material : metal vopsit.
Etajera metalica, polita pentru organizarea rafturilor de bucatarie de la Confortime, este accesoriul perfect pentru a pune in valoare si a optimiza spatiul mic din dulapurile tale de bucatarie. Aceasta polita iti ofera o solutie practica si eficienta pentru a depozita cani sau farfurii, atat sub polita, cat si pe ea.

Cu ajutorul acestei polite, vei putea organiza eficient dulapurile si vei profita la maximum de spatiul disponibil. Poti depozita cani si farfurii sub polita pentru a elibera spatiu pe rafturile principale ale dulapului. In acelasi timp, polita iti ofera un nivel suplimentar de depozitare, pe care poti pune si alte obiecte de bucatarie.

Aceasta etajera metalica este potrivita pentru utilizare in bucatarii, oferindu-ti posibilitatea de a organiza si de a depozita eficient dulapurile si alte zone din bucatarie. Indiferent daca doresti sa iti organizezi vasele, alimentele sau alte articole de bucatarie, aceasta polita te va ajuta sa mentii ordinea si accesibilitatea in bucatarie.

Cu dimensiunile de 39 cm lungime, 19 cm inaltime totala si 16,5 cm adancime, aceasta polita se potriveste perfect in dulapurile de bucatarie. Este compacta, dar ofera suficient spatiu pentru a depozita si organiza canile si farfuriile tale.

Etajera este fabricata din metal vopsit, ceea ce ii confera durabilitate si rezistenta in timp. Materialul metalic este robust si rezistent la uzura, asigurand ca polita va rezista utilizarii frecvente in bucatarie.

In concluzie, etajera metalica, polita pentru organizarea rafturilor de bucatarie de la Confortime este un accesoriu practic si util in bucataria ta. Cu ajutorul ei, vei putea pune in valoare si optimiza spatiul mic din dulapurile tale de bucatarie. Poti depozita canile si farfurii sub polita si pe ea, asigurandu-ti o organizare eficienta si accesibilitate sporita. Fabricata din metal vopsit rezistent, polita este durabila si va fi un partener de incredere in bucataria ta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura