Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Husa haine pe umeras - Urban 100cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

32 lei Lei
Brand
CIRAN6270
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Cu aceasta husa protejati sau transportati haine sau fustele la adapost de praf. Inchiderea se face cu fermoar. Protejati hainele din sifonier de praf si molii in dulapul. Husa este confectionata din PEVA cu grosime de 0,12 mm ce se curata usor cu ajutorul unui burete ud.

Dimensiuni : inaltime 100 cm x latime 60 cm
Material : PEVA

Plastic PEVA negru, margine gri
Protejeaza hainele scurte
Inchidere cu fermoar
Ideala pentru a-ti proteja hainele de lumina si praf, husa Urban scurta este laminata, ceea ce ii permite sa fie curatata cu un burete. Va da o nota curata si ordonata dressingului tau. O vei aprecia si pentru ca iti duci hainele la curatatorie si le protejezi de pete atunci cand pleci in excursie. O crestatura permite trecerea cuierului (nu este furnizat).

Dimensiunile sale 60 x H.100 cm sunt destinate jachetelor, fustelor, puloverelor sau camasilor.

Protejarea hainelor pe care le iubesti este importanta. Mai ales cele mai fragile si cele pe care le purtam mai rar. Intre doua spalari, intre doua sezoane, husele cu fermoar sunt solutia potrivita pentru depozitare ferita de praf si lumina. De asemenea, usureaza luarea hainelor atunci cand calatoriti sau la curatatorie. In dulapuri sau pe rafturi, mai multe huse identice bine aliniate ajuta la organizarea rufelor pe categorii si dau impresia unui dressing perfect ordonat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura