Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Husa pastrare haine Kasuri 100 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

32 lei Lei
Brand
CIRAN8043
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Hainele pot fi pastrate in sifonier, in huse de haine, la adapost de praf si lumina. Husa pentru pastrarea hainelor are fermoar si deschidere pentru umeras.
Material : tesatura netesuta
Dimensiuni : 100 cm x 60 cm

Tesatura netesuta albastru indigo, modele albe
Inchidere cu fermoar
Protejeaza hainele lungi
Pastrati-va paltoanele, rochiile si pantalonii ferite de praf si lumina in aceasta husa lunga din polipropilena netesuta 100%. Usor de agatat pe bara dulapului folosind un cuier (nu este furnizat), va va proteja hainele si va da un aspect ordonat dulapurilor. De asemenea, va va permite sa va transportati hainele atunci cand calatoriti sau la curatatorie fara a le deteriora. Dimensiunile sale 60 x H.100 cm sunt destinate imbracamintei precum jachete, fuste, pulovere sau camasi.

Inspirata de tesutul traditional japonez, aceasta husa cu mici modele albe pe un fundal albastru indigo se coordoneaza cu intreaga noastra gama de depozitare Kasuri.

Pentru ca hainele pe care le iubesti sa dureze mai mult, nu uitati sa le protejati de praf si lumina. Intre doua spalari, intre doua sezoane, husele cu fermoar sunt solutia potrivita pentru depozitarea simpla si eficienta. De asemenea, usureaza luarea hainelor atunci cand calatoriti sau la curatatorie. In dulapuri sau pe rafturi, mai multe huse identice bine aliniate ajuta la organizarea rufelor pe categorii si dau impresia unui dressing perfect ordonat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura