Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Husa lunga pentru haine pe umeras - Lily 60x137cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

29 lei Lei
Brand
XVLCATLI01012B
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Husa pentru haine Lily este confectionata din fibre netesute, material ce permite circulatia aerului in interior. Husa pentru protectia hainelor de praf se foloseste pentru acoperirea hainelor pe umerase sau in calatorii. Folosind o husa cu fermoar, hainele lungi (rochii, paltoane, geci etc) vor fi la adapost de praf si murdarie avand rolul de protectie impotriva prafului. Husa are orificiu pentru carligul umeraselor si poate fi folosita atat pentru hainele de pe bara de umerase cat si in deplasari. Gama Lily contine accesorii pentru depozitare haine : cutii, huse, etajere pentru haine.
Husele de imbracaminte, alaturi de cutiile de haine reprezinta cele mai folosite accesorii atunci cand doriti ca dulapul de haine sa fie organizat.
Material : tesatura netesuta (TNT- poliester).
Dimensiuni : 137 cm x 60 cm

Pastrati-va garderoba impecabila si protejata de praf cu Husa lunga pentru haine pe umeras - LILY, cu dimensiunile de 60x137cm. Aceasta husa inovatoare, confectionata din fibre netesute, aduce atat utilitate cat si eleganta in organizarea hainelor dvs. Cu functionalitate avansata si design rafinat, Husa LILY isi indeplineste rolul cu gratie si eficienta.

Protectie si Eleganta Intrinseca:
Husa pentru haine LILY este creata cu atentie la detalii, asigurand ca hainele dvs. sunt protejate cu grija si pastrate intr-o stare impecabila. Indiferent daca acoperiti hainele pe umerase sau calatoriti cu ele, aceasta husa eleganta devine gardianul lor impotriva prafului si a murdariei.

Circulatie Aerisita si Material de Calitate:
Fibrele netesute permit circulatia aerului in interiorul husei, mentinand hainele intr-un mediu proaspat si sigur. Materialul de calitate, tesatura netesuta (TNT) din poliester, asigura ca hainele dvs. sunt protejate de factorii de mediu in timp ce raman in stare excelenta.

Husa este proiectata cu atentie la detalii pentru a se adapta nevoilor dvs. Are un fermoar lung care permite accesul usor la haine, eliminand riscul de praf sau murdarie. Orificiul special pentru carligele umeraselor adauga o nota de versatilitate, permitandu-va sa utilizati husa pe bara de umerase sau in calatorii.

Parte din Gama Lily pentru Depozitare:
Husa pentru haine face parte dintr-o gama cuprinzatoare de accesorii pentru depozitarea hainelor. De la cutii la huse si etajere pentru haine, gama Lily va ofera optiuni multiple pentru organizarea garderobei dvs. si mentinerea acesteia intr-o stare perfecta.

Imbinarea Esteticii cu Utilitaria:
Husa LILY adauga un element estetic si practic in organizarea dvs. zilnica. Fiind una dintre cele mai folosite accesorii pentru organizarea garderobei, aceasta isi demonstreaza valoarea in fiecare detaliu.

Exprimarea Stilului Personal:
Pastrarea si protejarea hainelor dvs. nu trebuie sa fie o sarcina simpla. Cu Husa lunga pentru haine pe umeras - LILY, transformati spatiul garderobei intr-un sanctuar de ordine si protectie, aducand un strop de rafinament in fiecare detaliu.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura