Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Sac pentru pastrare pantofi

0 stars: 0.00 din 0 pareri

36 lei Lei
Brand
XVL-CA-PY09
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Un sac practic pentru pastrarea pantofilor. Protejeaza pantofii impotriva prafului si a zgarieturilor. Ideal pentru a fi folosit in dulap, in calatorii sau la sala de sport.
Dimensiuni L : 36 cm x 40 cm
Acest sac pentru pantofi este un accesoriu practic si util pentru pastrarea si protejarea pantofilor de praful si zgarieturile nedorite. Este ideal pentru a fi utilizat atat acasa, in dulap, cat si in timpul calatoriilor sau la sala de sport.

Sacul este fabricat dintr-un material rezistent, ce protejeaza pantofii impotriva deteriorarii si are dimensiunile de L: 36 cm x 40 cm, fiind suficient de mare pentru a incapea mai multe perechi de pantofi. Design-ul sau simplu si elegant il face usor de integrat in orice stil de decor si este disponibil intr-o gama variata de culori.

Acest sac pentru pantofi este usor de utilizat, cu o deschidere larga, ce permite pantofilor sa fie inserati cu usurinta. Se poate inchide cu ajutorul unui snur, astfel incat pantofii sa ramana in siguranta in interior. De asemenea, sacul poate fi spalat si reutilizat de mai multe ori, fara a-si pierde din calitati si aspectul estetic.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura