Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Sac textil pentru paine - Bistro

0 stars: 0.00 din 0 pareri

27 lei Lei
Brand
ZTX7239
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Sac textil pentru paine - Bistro este o sacosa pentru paine si baghete. Extrem de utila si practica, alaturi de alte textile de bucatarie. Este ideala pentru transportarea si pastrarea baghetelor si painilor.
Material: bumbac.
- Dimensiune (cm): 70 x 27 x 0.5 cm.
- Culori: negru-rosu, taupe-negru. Livrarea se face aleatoriu, in functie de stocul din depozit, nu se poate selecta culoarea.
************Pretul este pentru 1 bucata Sac textil pentru paine - Bistro.********
NU sunt incluse alte produse ce apar in imagine doar cu titlu de prezentare!

Sacul textil pentru paine Bistro este un accesoriu extrem de util si practic in bucatarie. Este conceput special pentru transportarea si pastrarea baghetelor si painilor proaspete. Cu un design simplu si functional, acest sac este un element indispensabil al colectiei dvs. de textile pentru bucatarie.

Fabricat din bumbac de inalta calitate, acest sac textil este durabil si ecologic. Materialul sau moale si rezistent ofera o protectie adecvata painii si baghetelor, mentinandu-le proaspete pentru o perioada mai indelungata. Designul sau generos permite transportarea comoda a mai multor paini sau baghete in acelasi timp.

Cu dimensiunile sale de 70 cm lungime x 27 cm inaltime x 0,5 cm grosime, acest sac textil pentru paine ofera suficient spatiu pentru a gazdui painile si baghetele dvs. preferate. Poate fi usor pliat si depozitat atunci cand nu este utilizat, economisind spatiu in bucatarie.

Sacul Bistro adauga o nota de autenticitate si farmec bucatariei dvs. cu aspectul sau simplu si elegant. Fiind practic si versatil, acesta poate fi folosit nu doar pentru transportarea painii si a baghetelor de la magazin acasa, ci si pentru a le pastra proaspete in bucatarie.

Cu acest sac textil pentru paine, veti avea intotdeauna o solutie practica si ecologica pentru a transporta si a pastra painea proaspata. Bucurati-va de calitatea si functionalitatea acestui accesoriu esential in fiecare bucatarie si asigurati-va ca painea dvs. ramane gustoasa si delicioasa pentru mai mult timp!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura