Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Umeras multiplu pentru pantaloni, 23x35x33 cm, Multi

0 stars: 0.00 din 0 pareri

68 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Umeras multiplu pentru pantaloni, 23x35x33 cm, Multi

Acest umeras de pantaloni nu numai ca ofera spatiu pentru multi pantaloni, ci poate fi atasat optim in functie de nevoile dumneavoastra de spatiu. Umerasele cu pantaloni atarna fie unul langa celalalt, fie unul sub celalalt, pe sina pentru haine.

Asezati optim, pantalonii tai economisesc spatiu si sunt vor fi mereu ordonati si intotdeauna la indemana.

Dimensiuni : lungime 35 cm x latime 33 cm x inaltime 23 cm

Material ; plastic

Umerasul multiplu pentru pantaloni, cu dimensiunile de 23x35x33 cm, este solutia ideala pentru a economisi spatiu si a mentine pantalonii ordonati in dulapul tau.

Acest umeras special conceput nu numai ca ofera suficient spatiu pentru a atarna mai multi pantaloni, dar poate fi, de asemenea, ajustat in functie de nevoile tale de spatiu. Umerasele pentru pantaloni pot fi atasate unul langa celalalt sau unul sub celalalt pe sina pentru haine, oferindu-ti flexibilitate in organizarea pantalonilor.

Cu ajutorul acestui umeras multiplu, pantalonii tai vor fi optim asezati, economisind spatiu si fiind intotdeauna ordonati si la indemana. Nu va mai fi nevoie sa cauti prin dulap pentru a gasi perechea potrivita de pantaloni, deoarece acestia vor fi bine organizati si vizibili.

Umerasul este fabricat din plastic durabil, asigurand rezistenta si stabilitatea necesare pentru a sustine mai multi pantaloni. Acest material usor il face usor de manevrat si de utilizat in procesul de organizare a hainelor.

Dimensiunile acestui umeras multiplu sunt:

Lungime: 35 cm
Latime: 33 cm
Inaltime: 23 cm

Cu ajutorul acestui umeras multiplu pentru pantaloni, vei maximiza spatiul disponibil in dulap si vei crea un sistem organizat si eficient pentru a-ti pastra garderoba in ordine. Pantalonii tai vor fi bine intretinuti, usor accesibili si pregatiti pentru a fi purtati.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura