Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Husa transparenta costum

0 stars: 0.00 din 0 pareri

18 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Husa pentru pastrarea hainelor, acostumelor etc. Protejeaza hainele de praf si mirosuri. Inchidere si deschidere usoara, prevazuta cu orificiu pentru umeras. Husa transparenta pentru costum este un accesoriu practic si util pentru a pastra hainele si costumul in special protejate si curate. Aceasta husa este ideala pentru a pastra un costum in conditii perfecte, in timp ce il depozitati sau il transportati.

Husa este fabricata dintr-un material transparent si durabil, care permite vizualizarea costumului fara a fi nevoie sa deschideti husa. Dimensiunile sale sunt de 101 cm lungime, 61 cm latime si 13 cm grosime, ceea ce o face suficient de mare pentru a depozita un costum complet.

Aceasta husa de costum este usor de utilizat, materialul este rezistent la apa si la praf, astfel incat costumul va fi protejat impotriva deteriorarii si a murdariei.

Husa transparenta pentru costum este o alegere excelenta pentru oricine doreste sa-si protejeze costumul si sa-l depoziteze sau sa-l transporte in conditii optime. Fabricata dintr-un material transparent si durabil, aceasta husa este perfecta pentru a pastra costumul curat si protejat de apa si praf, in timp ce il depozitati sau il transportati.

Dimensiuni:lungime 101 cm, latime 61 cm , grosime 13 cm

PRETUL ESTE PENTRU 1 BUCATA.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura