Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Set 3 tavite pentru ingrediente snitele

0 stars: 0.00 din 0 pareri

57 lei Lei
Brand
OR128372
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Set 3 tavite interconectabile potrivite pentru ingredientele necesare prepararii snitelelor sau a altor preparate.
Tavitele sunt spatioase si suficient de adanci.
Aceste trei boluri de plastic faciliteaza impachetarea cotletelor, branzei sau conopida in popularul pachet de trei . Sunt spatioase si suficient de adanci, fiecare masurand 26 x 20 x 5,5 cm.
Le puteti folosi separat sau le puteti conecta ferm impreuna. In plus, pot fi stivuite unul peste altul, ceea ce economiseste spatiu in dulapul sau sertarul tau.
Dimensiuni : pentru o tavita : 26 cm x 20 cm x 5,5 cm
Material : plastic.
Pretul este pentru 1 set 3 tavite pentru ingrediente snitele.

PENTRU PPREPARATE PANE - Un set de trei recipiente utile pentru panerea carnii, pestelui, legumelor etc. Util in fiecare bucatarie.
UTIL - Setul include trei recipiente de aceeasi dimensiune. Fiecare recipient are o capacitate de 1,5 litri. Dimensiunea totala a containerelor este de 26 x 20 x 5,5 cm. Fabricat din plastic bej de inalta calitate.
FUNCTIONAL - Recipientele pot fi conectate usor intre ele, evitand astfel contaminarea la transportul carnii.
DEPOZITARE Usoara - Cand sunt pliate, ocupa putin spatiu - se potrivesc unul in celalalt.
UTILIZARE COMODA - Se pot spala in masina de spalat vase. Poate fi folosit la cuptorul cu microunde. Extrem de confortabil de utilizat.
Un set de trei recipiente utile pentru pane. Recipientele sunt concepute pentru a facilita panerea. Putem pune usor in ele oua, faina si pesmet. Painerea in ele va fi foarte convenabila. Containerele sunt usor de depozitat pentru ca ne putem ascunde unul in celalalt. Datorita recipientelor, vom evita murdaria din bucatarie si pesmetul varsat. Produs original al marcii cehe Orion. Fabricat in conformitate cu standardele europene.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura