Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Pahar sticla pentru masurare si dozare in bucatarie 58,8 cl

0 stars: 0.00 din 0 pareri

18 lei Lei
Brand
EPUIZAT-FO30918
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Pahar de sticla pentru dozare si masurare ingrediente de bucatarie. Paharul este gradat si permite dozarea corecta a celor mai folosite ingrediente de cofetarie si nu numai : lapte, zahar faina, lichide etc.
Capacitate : 58,8 cl
Material : sticla
Pretul este pentru o bucata!

Paharul din sticla pentru masurare si dozare in bucatarie este un accesoriu practic si indispensabil pentru orice gospodina sau bucatar. Cu o capacitate de 58,8 cl, acesta va permite sa masurati si sa dozati cu precizie lichide sau alte ingrediente folosite in prepararea diverselor retete.

Fabricat din sticla transparenta de inalta calitate, acest pahar va permite sa vedeti cu usurinta cantitatea de lichid pe care o adaugati, fiind totodata usor de curatat si de intretinut. Gradatiile de pe pahar sunt marcate cu o culoare contrastanta, pentru o citire clara si precisa.

Acest pahar de sticla pentru masurare si dozare in bucatarie este un accesoriu foarte util si practic, ce va ajuta sa obtineti mereu cantitati precise de lichide sau alte ingrediente pentru preparatele dumneavoastra preferate. Fabricat din sticla transparenta de inalta calitate, acesta este usor de curatat si de intretinut, iar gradatiile marcate cu o culoare contrastanta va vor permite sa cititi cu usurinta cantitatea de lichid.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura