Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Capac anti stropire mixer

0 stars: 0.00 din 0 pareri

27 lei Lei
Brand
ZKP5268
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Capac anti stropire mixer - Happymax

Protejeaza-ti bucataria de stropii neplacuti cu capacul anti-stropire pentru mixer de la Happymax. Acest capac practic este esential atunci cand folosesti mixerul, asigurand o utilizare curata si eficienta. Caracteristici Principale: Usor de Folosit: Introduceti mixerul prin orificiul central si plasati capacul deasupra bolului cu aluat. Mixati aluatul fara riscul de a stropi in jur. Design Eficient: Diametru de 30 cm, potrivit pentru majoritatea bolurilor de mixare. Material Durabil: Fabricat din plastic rezistent, asigurand o utilizare indelungata. Culoare Variata: Disponibil in transparent si culori diverse in zona de introducere a paletelor mixerului. Culoarea nu se poate selecta, livrarea se face aleatoriu. Dimensiuni: Diametru: 30 cm Pretul: Pretul este pentru 1 bucata Capac Anti-Stropire Mixer Alege capacul anti-stropire pentru mixer de la Happymax pentru o bucatarie mai curata si mai organizata. Comanda acum si bucura-te de livrare rapida si servicii de calitate! Acest capac anti-stropi este util atunci cand folositi meixerul. Introduceti mixerul prin orificiul central si plasati capacul deasupra bolului cu aluat. Mixati aluatul cu incredere fara riscul de a stropi de jur imprejur. Succes garantat. Diametru>30 cm. Material> plastic.
Culoare transparent si culori diverse, in locul de introducere a paletelor mixerului.Nu se poate selecta culoarea. Livrarea se face aleatoriu.
Pretul este pentru 1 bucata Capac anti stropire mixer.

Capacul anti-stropire pentru mixer este un accesoriu practic si util atunci cand folositi mixerul in bucatarie. Este conceput pentru a va ajuta sa lucrati cu aluatul sau alte ingrediente fara a stropi in jur.

Acest capac se fixeaza usor pe bolul mixerului, avand un orificiu central prin care introduceti mixerul. Odata plasat deasupra bolului cu aluat, va puteti bucura de amestecarea ingredientelor fara a va face griji cu privire la stropirea acestora in jurul dvs. Capacul asigura o bariera eficienta impotriva stropirilor, oferindu-va astfel un mediu de lucru mai curat si mai organizat.

Indiferent daca pregatiti aluat pentru prajituri, biscuiti sau paine, acest capac anti-stropire va permite sa mixati aluatul cu incredere si confort. Nu mai trebuie sa va faceti griji cu privire la curatarea suprafetelor sau imbracamintei dupa utilizarea mixerului.

Capacul are un diametru de peste 30 cm, oferindu-va o acoperire adecvata pentru majoritatea bolurilor de mixer disponibile pe piata. Este fabricat din plastic durabil, care este usor de curatat si rezistent la utilizarea repetata.

Cu acest capac anti-stropire pentru mixer, veti putea sa va concentrati mai mult pe procesul de gatit si sa va bucurati de rezultatele obtinute, fara a fi deranjat de stropirea ingredientelor in bucatarie. Fiind un accesoriu practic si eficient, acest capac este un must-have in bucataria dumneavoastra.

Indiferent daca sunteti un bucatar amator sau experimentat, acest capac anti-stropire pentru mixer va va oferi confort si siguranta in timpul prepararii alimentelor. Pregatiti-va mancarurile preferate fara griji si bucurati-va de procesul de gatit cu ajutorul acestui capac anti-stropire practic si eficient.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura