Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Bol pentru mixer, cu capac, diametru 27 cm, 5 litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

58 lei Lei
Brand
OR128299
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Bol pentru mixer, cu capac, diametru 27 cm, 5 l este un vas pentru batut frisca, ouale, cu capac dublu, ce garanteaza baterea acestora fara a pulveriza mancarea batuta pe dvs sau de jur imprejur.
Puteti apoi inchide vasul cu capacul din mijloc.
Potrivit si pesntru dospirea aluatului, pentru pastrea carnii, etc.
Material: plastic.
Volum 5 l, diametru 27 cm, inaltime 14,5 cm.
Culori: bej.
Material: plastic
Inaltime (cm): 14,5
Diametru (cm): 27
Diametru: 15-25 cm
Greutate (g): 437
Volum (l): 5
Forma: rotunda.
Se poate spala in masina de spalat vase: fara capac.
Pretul este pentru 1 bucata.

PENTRU AMESTEC - Vas de amestecare cu capac. Este perfect pentru amestecarea, dospirea si baterea convenabila. Previne stropirea continutului vasului. Are un capac din doua piese. Vasul are o capacitate de 5 litri, inaltimea cu capac este de 16 cm si diametrul este de 27 cm.
DURABILA - Fabricat din plastic de inalta calitate, de culoare crem, cu capac maro. Fabricat din materiale sigure pentru sanatate si neutre din punct de vedere alimentar.
CONVENABIL - Vasul de amestecare are un capac dublu care garanteaza amestecarea fara a stropi continutul in toate directiile.
CAPACITATE - Vasul are o capacitate mare, astfel incat putem mixa cu usurinta spuma sau o amestecam convenabil. Vasul este, de asemenea, ideal pentru aluatul crescut cu drojdie - doar acoperiti aluatul cu un capac, iar capacul se va desprinde dupa ce aluatul creste.
USOR DE UTILIZAT - Vasul poate fi spalat vase. Rezistent la temperaturi de la -30C la +80C.
Bol de bucatarie cu capac din doua piese. Extrem de util atunci cand amestecati, mixati si bateti. Datorita capacului format din doua parti, articolele amestecate nu stropesc. In timp ce amestecati, indepartati doar o parte mai mica a capacului. Dupa ce scoatem partea de mijloc a capacului, putem aseza mixerul si amestecam fara teama ca continutul vasului se va stropi prin bucatarie. Bolul este perfect si pentru prepararea salatelor sau procesarea carnii. Util in fiecare casa. Fabricat in conformitate cu standardele europene.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura